Marinela Chelaru își dorește să revină pe scenă, deși are probleme de sănătate! Mărturii sfâșietoare ale actriței

07.08.2021, 15:00
Marinela Chelaru își dorește să revină pe scenă, deși are probleme de sănătate! Mărturii sfâșietoare ale actriței
Marinela Chelaru își dorește să revină pe scenă, deși are probleme de sănătate! Mărturii sfâșietoare ale actriței

În urmă cu mai bine de trei ani, Marinela Chelaru a trecut prin momente dificile, după ce a suferit un infarct și a ajuns pe masa de operație. 

Din fericire, la vremea respectivă, medicii au operat-o și au reușit să îi salveze viața. Doctorii i-au recomandat că trebuie să mai slăbească, pentru a nu risca un alt infarct, care i-ar putea fi fatal.

Marinela Chelaru își dorește să revină pe scenă, după ce a suferit un infarct

Acum, Marinela Chelaru își dorește să revină pe scenă, deși are probleme de sănătate. În vârstă de 62 de ani, actrița a mărturisit că i-ar plăcea să joace iar într-un film.

“Când mă uit la televizor și văd serialul cu băieții de la trupa în care am jucat și eu, îmi revin niște amintiri superbe. Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă, nu știu dacă mă mai ține inima. În primul rând sănătatea este primordială. Îți trebuie energie pentru că te consumă foarte mult. Trebuie să fii fizic sănătos pentru scenă. Îmi e frică să mă bag într-o chestie de asta.

Sau dacă mi-ar da un rol, un regizor sau un producător, să fie unul mai mititel, atunci aș accepta. Nu trebuie să depun foarte mult efort. Îmi este dor de televiziune, de teatru și de film. Am avut niște perioade foarte superbe în tinerețe. Nu mă uit cu mânie înapoi, ci cu drag. Nu mai pot să mă urc pe cal să cuceresc Troia, am o vârstă”, a spus Marinela Chelaru, pentru Impact.ro. 

Marinela Chelaru: ”Am ajuns să mă duc, de frică, până la colțul blocului”

Marinela Chelaru s-a confruntat cu probleme de sănătate în trecut, astfel că și-a luat măsuri de precauție de teama COVID-19.

“Nu m-am dus nicăieri, tocmai ca să nu am probleme, îmi este frică pe pandemia asta, numai la spital să nu ajungi. În perioada asta, și nu numai, cum am simțit că îmi este rău mi-am luat repede medicamentele, ca să nu mi se întâmple ceva mai rău de atât. Am ajuns acum să mă duc, de frică, până la colțul blocului”, a declarat Marinela Chelaru pentru Impact.ro. 

 

citește și...