Cum se descurcă Marina Voica pe perioada stării de urgență! Solista are 83 de ani și locuiește singură

01.04.2020, 17:57
Cum se descurcă Marina Voica pe perioada stării de urgență! Solista are 83 de ani și locuiește singură
Cum se descurcă Marina Voica pe perioada stării de urgență!

Marina Voica, una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii ușoare, s-a stabilit de mai bine de 15 ani la Breaza. Acum, din cauza pandemiei de coronavirus, artista este nevoită să se descurce singură, la 83 de ani.

Singurul care s-a oferit să o ajute în această perioadă a fost Gabriel Dorobanțu, care i-a cumpărat toate cele necesare.

Cum se descurcă Marina Voica pe perioada stării de urgență!

Marina Voica a mărturisit că îi este destul de greu și dă vina pe autoritățile din Breaza, care nici nu i-au trecut pragul. Ea a mai susținut că nimeni nu s-a interesat de soarta ei.

‘Breaza, nu avem nici un caz de coronavirus. E adevărat că este greu din punct de vedere psihologic, trebuie să stau cuminte în casă. Ies între orele 11.00 și 13.00, încerc să mă încadrez. Mă sui în mașină și merg peste tot, la farmacie, la supermarket, am plătit facturile. Nu avem încotro. 

Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetățean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc. Singurul care a sunat a fost solistul Gabriel Dorobanțu, vecinul meu de la Cornu. «Dacă aveți nevoie de ceva vă aduc», mi-a spus el. Gabriel mă sună mereu când merge la Câmpina, la cumpărături. M-a mai căutat patroana restaurantului unde mâncam. Știți că eu nu gătesc și mâncam la restaurant, dar au închis. S-a oferit să vină să îmi aducă personal mâncare de la ei’, a declarat Marina Voica, pentru Click!

Ea a povestit și ce remediu vechi folosește în această perioadă împotriva coronavirusului.

‘De o viață întreagă mi-e frică de gripele astea. Știu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, și el m-a învățat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Așa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun’, a mai spus Marina Voica.

citește și...