Mariana Moculescu a trecut prin clipe grele în Italia. ”În felul acesta, s-a declanșat depresia mea severă”

18.05.2022, 16:42
Mariana Moculescu a trecut prin clipe grele în Italia. ”În felul acesta, s-a declanșat depresia mea severă”
Mariana Moculescu a trecut prin clipe grele în Italia. ”În felul acesta, s-a declanșat depresia mea severă”

Mariana Moculescu, în vârstă de 53 de ani, a oferit detalii nebănuite din perioada în care a stat în Italia. Aceasta a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut din cauza relației toxice în care era implicată la acea vreme. ”În felul acesta, s-a declanșat depresia mea severă”, a mărturisit mariana Moculescu.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

Mariana Moculescu a făcut tot felul de dezvăluiri despre perioada cât a stat în Italia și despre clipele grele prin care a trecut din cauza relației toxice în care era implicată.

Mariana Moculescu a trecut prin clipe grele în Italia. ”Să petreci viața într-o relație atât de mult timp în compania unei persoane toxice este un mare dezastru”

„Am reusit sa ”fug” din Italia abia în iulie 2020, cu o depresie severă, insuportabilă, tratată cu specialist și medicamente care m-au îngrășat 15 kilograme. Mă felicit și astăzi că am plecat din Vestul sălbatic și dement, indiferent de consecințe și de compromisuri.Am locuit 5 ani în Italia, în regiunea Emilia Romagna și Toscana. În acest timp, am avut o relație toxică cu un italian proprietar de 18 case moștenite de la părinți. Am avut parte de plimbări în toată Italia, restaurante, baruri, discoteci, vacanțe. Toate acestea pe fondul unei presiuni emoționale fantastice. Am sperat în acești 5 ani că lucrurile se vor remedia și că într-un final vom putea trăi liniștiți împreună, însă nu a fost deloc așa. La inceputul pandemiei eram în Italia, în vila acestuia. Și asta a însemnat degradarea sănătății mele emoționale, deoarece era impus să stăm în case 24 din 24. Ori să petreci viața într-o relație atât de mult timp în compania unei persoane toxice este un mare dezastru. În felul acesta, s-a declanșat depresia mea severă”, a declarat Mariana Moculescu pentru click.ro.

„Treptat, am început să renunț la medicație și să încerc să slăbesc depunând anumite eforturi, făcând sport, aerobic în casă, frecventând piscina, sauna și bând ceaiuri din plante, plus oțet de mere cu apă. Mi-am instalat și o aplicație pe telefon, care îmi numără pașii, mergând pe jos în jur de 5000 pe zi, am reușit să slăbesc până în acest moment de la 88 kg la 78 kg”, a mai spus aceasta.

citește și...