Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, hărțuite. ”Noi suntem într-un real pericol”

12.07.2022, 12:03
Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, hărțuite. ”Noi suntem într-un real pericol”
Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, hărțuite

Interpreta de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu, în vârstă de 53 de ani, trece prin momente neplăcute din cauza unui fan al suroii sale, cântăreața de folclor Marcela Fota.  ”Noi suntem într-un real pericol. (…) Eu nu mai am liniște, sunt agitată, acest individ m-a șocat”, a explicat Mariana Ionescu Căpitănescu la TV.

Mariana Ionescu Căpitănescu a fost invitată, zilele trecute, la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV. Aceasta a vorbit despre o problemă extrem de neplăcută pe care o are cu un fan al surorii ei, Marcela Fota. Aceasta din urmă a trecut print-o mare dramă acum doi ani. Soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota a murit în luna decembrie a anului 2020, după ce a suferit un infarct. Acesta se afla într-un centru de copiat acte din Craiova. Partenerul de viață al Marcelei Fota avea 47 de ani.

Mariana Ionescu Căpitănescu a explicat că bărbatul respectiv a făcut o obsesie pentru sora ei și, pentru că Marcela Fota l-a blocat, acum o sună pe ea. Iar telefonul săi nu îi permite să blocheze numere necunoscute.

Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, hărțuite. ”Într-o zi mi-a dat 200 de apeluri în 2 ore”

 

“De data asta am ajuns la capătul puterilor! Mă simt hărțuită! E un individ are a înnebunit-o pe sora mea cu mesaje, că vrea să se întâlnească cu ea. (…) L-am blocat deja pe trei numere. De o lună de zile mă sună pe mine. (…) Să vă arăt de câte ori sună! Am fost la Poliție, am lăsat numerele de pe care mi-a dat mesaje… La Poliție mi-au zis că nu mai au voie să localizeze telefonul”, a explicat Mariana Ionescu Căpitănescu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

”O jignește pe sora mea, Marcela, mă jignește și pe mine și pe soțul meu. (…) Sora mea, Marcela Fota, l-a blocat,, pe telefonul ei poate, pe al meu, nu pot. Aseară mi-a trimis cred că 80 de mesaje. Într-o zi mi-a dat 200 de apeluri în 2 ore. Acum pun telefonul pe mod avion și pe mine nu mă poate suna lumea. (…) Noi suntem într-un real pericol. (…) Eu nu mai am liniște, sunt agitată, acest individ m-a șocat”, a completat cântăreața de muzică populară.

 

citește și...