Soțul Daianei Anghel a făcut infarct! Fosta știristă a făcut anunțul trist: ‘Este internat în spital și…’

02.12.2020, 14:42
Soțul Daianei Anghel a făcut infarct! Fosta știristă a făcut anunțul trist: 'Este internat în spital și...'
Soțul Daianei Anghel a făcut infarct! Fosta știristă a făcut anunțul trist: 'Este internat în spital și...'

Daiana Anghel, fostă prezentatoare de știri, trece prin momente dificile! Soțul ei a făcut infarct. Vedeta a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare. 

Fosta știristă a anunțat pe contul său de Instagram că Sorin Gonțea a făcut infarct, marți dimineață (1 decembrie), și se află la spital. În prezent, bărbatul se află internat în spital, iar medicii îi fac mai multe investigații amănunțite.

Soțul Daianei Anghel a făcut infarct

Daiana Anghel a specificat că soțul ei este în stare stabilă acum, însă doctorii vor să afle motivul infarctului.

‘Aveam planuri mari pe story cu voi, trebuia să vă postez și concursul cu cadouri, doar că va trebui să amânăm cam două zile, până pe poimâine, sper…So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele.

Acum este stabil, este ok…doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz…de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim…’, a spus Daiana Anghel, pe Instagram.

Daiana s-a iubit cu fiul fostului prefect de Argeş

Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au cununat civil în 2019, în cadrul unui eveniment restrâns. Fosta prezentatoare tv s-a iubit și cu fiul fostului prefect de Argeş, Traian Tămagă, și chiar a fost la un pas de a se mărita cu acesta. La vremea respectivă, bărbatul a acuzat-o atunci pe Daiana de infidelitate, în fapt el fiind cel care avea o relaţie în paralel.

În trecut, Traian Tămagă și-ar fi bătut logodnica, pe Cristina Prodănel, chiar de ziua ei.

‘Nu mi-e teamă pentru că o femeie rănită poate să spună multe lucruri. Violenţa asta care a fost mai mult sau mai puţin reală, poate fi doar verbală. Dacă ţipăm unul la celălalt, nu înseamnă că ne strângem de gât. Domnişoara respectivă nu a avut nici măcar o zi de internare. Traian are un respect foarte mare pentru femei, pentru mama lui şi faţă de mine. Este adorabil. Nici măcar o ceartă foarte mică nu am avut. E un tip foarte respectuos, nu e deloc coleric’, declara Daiana Anghel, pentru Click!

citește și...