Mariana de la ‘Puterea dragostei’, schimb dur de replici cu Cristian Marinescu: ‘Vezi că ești fals și mincinos’

13.10.2020, 15:25
Mariana de la 'Puterea dragostei', schimb dur de replici cu Cristian Marinescu: 'Vezi că ești fals și mincinos'
Mariana de la 'Puterea dragostei', schimb dur de replici cu Cristian Marinescu: 'Vezi că ești fals și mincinos'

Ziua și scandalul în casa ‘Puterea dragostei’! Cristian Marinescu, unul dintre cei mai controversați concurenți din casă, a avut un schimb dur de replici cu Mariana, deși în urmă cu ceva timp, tânărul mărturisea că o place pe tânăra din Republica Moldova. În schimb, Mariana a specificat că Marinescu este fals și mincinos.

Mariana nu-l suportă pe Cristian Marinescu

Marinescu: Cine ești tu să mă tragi pe mine la răspundere?

Mariana: Eu sunt Mariana, îmi pare bine de cunoștință. Vezi că ești fals și mincinos.

Tot în ediția de marți, 13 octombrie, Cristian Marinescu a pus la cale o strategie cu Andreea, căreia i-a propus să formeze un cuplu cu el. De altfel, nu este prima dată când Cristian Marinescu i-a propus Andreei să facă o relație în casa ‘Puterea dragostei’.

Marinescu: Dacă noi formăm un cuplu, eu, atacat de toți, tu, atacată de toți, îți dai seama ce controverse vom stârni noi?

Mariana de la ‘Puterea dragostei’ a plâns din cauza lui Marinescu

Mariana de la ‘Puterea dragostei’ este convinsă că Cristian Marinescu nu a venit în casă pentru a forma un cuplu. Din cauza nedreptăților din show-ul matrimonial, tânăra nu a putut să își mai stăpânească lacrimile.

‘Eu am intrat singură în această casă și tot singură voi ieși. El nu este în această casă ca să facă un cuplu. M-am săturat ca în casa asta, persoane care știu că greșesc și știu că fac anumite lucruri nu își asumă și ne fac pe noi cu ou și cu oțet ca să pară că noi suntem cele false în emisiunea asta’, a declarat Mariana, cu ochii în lacrimi.

citește și...