Mariana de la ‘Puterea dragostei’ a izbucnit în lacrimi și a părăsit emisiunea! Ce s-a întâmplat cu concurenta

09.10.2020, 13:35
Mariana de la 'Puterea dragostei' a izbucnit în lacrimi și a părăsit emisiunea! Ce s-a întâmplat cu concurenta
Mariana de la 'Puterea dragostei' a izbucnit în lacrimi și a părăsit emisiunea

Conflictele din casa ‘Puterea dragostei’ sunt la ordinea zilei. În ediția de vineri, 9 octombrie, Mariana nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi. Aceasta a explicat că s-a săturat de oamenii falși din competiție, făcând referire la Cristian Marinescu. În plus, concurenta din Republica Moldova a părăsit platoul emisiunii.

Mariana de la ‘Puterea dragostei’, sătulă de Cristian Marinescu

Mariana de la ‘Puterea dragostei’ este convinsă că Cristian Marinescu nu a venit în casă pentru a forma un cuplu. Din cauza nedreptăților din show-ul matrimonial, tânăra nu a putut să își mai stăpânească lacrimile.

‘Eu am intrat singură în această casă și tot singură voi ieși. El nu este în această casă ca să facă un cuplu. M-am săturat ca în casa asta, persoane care știu că greșesc și știu că fac anumite lucruri nu își asumă și ne fac pe noi cu ou și cu oțet ca să pară că noi suntem cele false în emisiunea asta’, a declarat Mariana, cu ochii în lacrimi.

După ce Mariana a părăsit platoul de filmare, prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, le-a cerut fetelor să lase deoparte răutățile și să facă pace.

Mariana, curtată de Cristi Comănici

Mariana este curtată de ceva vreme de Cristian Comănici, însă tânărul este convins că ea nu are sentimente pentru el. În plus, tânăra din Republica Moldova este plăcută și de Cristian Marinescu.

”Mariana se mulțumește cu mine, pentru că nu are pe cine să aleagă momentan. Eu nu am fost cu Mariana, îmi doresc, dar eu nu văd nimic special din partea ei. Mariana nu mi-a dat de înțeles că vrea o relație cu mine”, a spus Cristian Comănici de la ‘Puterea dragostei’.
citește și...