Marian Godină, despre respectarea măsurilor de izolare în România. ”Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia… habar nu am”

19.03.2020, 16:00
Marian Godină, despre respectarea măsurilor de izolare în România. ”Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia... habar nu am”
Marian Godină, despre respectarea măsurilor de izolare în România. ”Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia... habar nu am”

Marian Godină, cel mai cunoscut polițist din mediul onlșine din România, a comentat despre modul în care unii oameni aleg să respecte măsuril de izolare impuse d autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

Polițistul Marian Godină a mărturirist că mai mulți prieteni i-au cerut să scrie în mediul online un mesaj prin care să-i îndemne pe oameni să se izoleze în case din cauza pandemiei de coonavirus.

Marian Godină este de părere că este foarte greu ca unii oameni să respecte măsurile impuse de autorități.

El a dat și un exemplu cu o fotografie făcut-o dis-de-dimineață într-un autobuz din Brașov, care era plin ochi cu oameni.

”Am prieteni care îmi tot zic de câteva zile să scriu și eu pe pagină și să îndemn oamenii să stea acasă.

Trebuie să fii cel puțin naiv să crezi că oameni precum cei din poza de mai jos vor sta acasă de bună voie, la îndemnul cuiva, fără să fie obligați și chiar păziți.

Poza e de azi de la ora 7.20 dintr-un autobuz din Brașov. Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia… habar nu am”, a scris Marian Godină pe pagina sa de socializare.

citește și...