Scandal între Marian Godină și Christian Sabbagh! Ce a cauzat conflictul

13.12.2019, 11:39
Scandal între Marian Godină și Christian Sabbagh! Ce a cauzat conflictul
Scandal între Marian Godină și Christian Sabbagh

Scandal între Marian Godină și Christian Sabbagh! Conflictul dintre cei doi s-a purtat public, pe o rețea de socializare și pe blogul polițistului. 

Totul a plecat de la numirea lui Traian Berbeceanu la Ministerul Afacerilor Interne. Christian Sabbagh s-a declarat împotriva acestei numiri și a menționat că urmarea ar fi și… cooptarea în echipă a lui Marian Godină. 

Scandal între Marian Godină și Christian Sabbagh

Mai mult, Christian Sabbagh a lansat și o „săgeată” către Berbeceanu – „Corrado Cattani de România” – și Godină, afirmând că SRI ar trebui să spună cine sunt aceștia. Marian Godină a reacționat pe blogul personal, unde a postat și capturi ale conversației.

Godină i-a cerut lui Cristian Sabbagh să aducă precizările necesare, iar răspunsul lui Sabbagh a venit imediat.

„Acum, îmi cer iertare, dar nu am cum să fiu atât de naiv încât să cred asta, mai ales că atât pe mine, cât și pe dl Berbeceanu ne-a mai atacat în trecut exact cu aceleași teme. In plus, omul care i-a „spart” contul a avut grijă să-i și blocheze pe cei care comentau negativ. Adică îi spargi contul cuiva ca să-l pui într-o lumină proastă, dar apoi stai și îi blochezi pe cei care comentează negativ. Mai bine spunea sincer că a bătut câmpii și că-i pare rău, ar fi fost mai puțin penibil decât acum. Aaa… ca să nu uit, nu e prima oară când își șterge postările după ce adună reactii negative, de aceea am și făcut printuri”, a scris Marian Godină pe blogul personal.

citește și...