Marian Drăgulescu, surprins în brațele unei concurente, la ”Survivor România”. ”Am prins o noapte călduroasă”

15.02.2022, 18:12

Marian Drăgulescu a fost surprins în brațele unei concurente, la ”Survivor România” 2022. Proaspăt intrat în competiție, fostul gimnast s-a axat asupra cunoașterii mai detaliate a concurenților. Fostul sportiv a recunoscut că a petrecut noaptea în brațele unei concurente. ”Am prins o noapte călduroasă”, a spus fostul gimnast.

În ediția de luni seară a emisiunii ”Survivor România” 2022, cei propuși spre eliminare de către proprii colegi au fost Radu Itu, CRBL și Otilia, după ce echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate în fata echipei Războinicilor. Doi dintre cei trei Faimoși pot fi salvați de votul publicului.

Marian Drăgulescu este noul concurent Survivor 2022! Marian Drăgulescu face parte, evident, din echipa Faimoșilor și s-a alăturat ”Survivor România” 2022, alături de Natalia Duminică.

Fostul gimnast a declarat că a fost primit, la propriu, cu brațele deschise de concurenți, mărturisind că a avut parte de o prima ”noapte călduroasă” în Republica Dominicană. Cea care l-a făcut pe Marian Drăgulescu să mărturisească despre prima noapte petrecută în junglă a fost Otilia Bilionera., potrivit cancan.ro.

Marian Drăgulescu, în brațele unei concurente

Mai mult, Natalia Duminică a fost prima care a răspuns și a afirmat că noaptea petrecută în Republica Dominicană a fost a amândurora. Marian Drăgulescu a reacționat și i-a spus că a avut parte de ”o noapte călduroasă”.

Otilia Bilionera: Natalia, cum a fost prima voastră noapte?

Natalia Duminică: A mea? A noastră. Dar chiar era a noastră, dormea lângă mine.

Marian Drăgulescu: Am nimerit și unul lângă celălalt. Băi, am prins o noapte călduroasă.

Cine este Natalia Duminică, noua concurentă de la Survivor România

Faimoasa Natalia Duminică nu este pentru prima dată în lumina reflectoarelor. În anul 2011, tânăra și mama ei, Aliona, originare din Republica Moldova, au făcut furori „Românii au talent”. Atunci, cele două au făcut un belly dance extraordinar. De asemenea, ea s-a întors în emisiune șapte ani mai târziu, și a câștigat premiul de originalitate.

Tânăra coregrafă a participat şi în emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, acolo unde şi-a învins multe frici.

Natalia Duminică, noua concurentă de la  ”Survivor România”. Aceasta a fost fotografiată cu Pepe după divorț, în contextul în care iubita sa oficială este Yasmine.

Cine este iubitul Nataliei Duminică

Noua concurentă de la ”Survivor România” are o relație de câțiva ani cu modelul Ștefan Novac, iar cei doi anunțau în 2020 că vor să se căsătorească.

”Acum am foarte multe planuri şi nu ştiu. Ne-am tot gândit, am amânat, pentru că urmează să plec iarăşi în Statele Unite, iar în primăvară am încă 3 plecări, proiecte. Nu ştim cum să ne încadrăm, pentru că Los Angeles ne aşteaptă cu multe proiecte şi acolo. Nu ne permitem în timp să ne încadrăm, aşa că cred până în toamnă mai aşteptăm…”, spunea Natalia Duminică în urmă cu doi ani.

citește și...