Marian Drăgulescu, dezvăluiri din mariajul cu conflicte pe care l-a avut cu Larisa. ”Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie”

21.04.2021, 12:18
Marian Drăgulescu, dezvăluiri din mariajul cu conflicte pe care l-a avut cu Larisa. ”Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie”
Marian Drăgulescu, dezvăluiri din mariajul cu conflicte pe care l-a avut cu Larisa. ”Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie”

Binecunoscutul gimnast Marian Drăgulescu a vorbit descghis despre mariajul pe care l-a avut cu prima sa soție, larisa Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

Gimnastul a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D, unde a scos la iveală amănunte incendiare din căsnicia cu prima sa soție, Larisa.

Marian Drăgulescu, dezvăluiri din mariajul cu conflicte pe care l-a avut cu Larisa. ”E un episod din viața mea de care nu sunt mândru”

Întrebat de ce a bătut-o pe prima sa soție, Larisa, Marian Drăgulescu a dezvăluit că relația pe care a avut-o cu ea a fost una toxică și că ambii au apelat la violență.

„A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul din celălalt. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie. Cât de mică e, atât de…Eu sunt un tip care evită până în ultimul moment orice tip de conflict. Nu îmi plac conflictele, sunt o persoană destul de calmă, când sunt agitat prefer să rămân singur și să mă liniștesc. E un episod din viața mea de care nu sunt mândru… Cum spuneam, au fost foarte multe altercații în care sărea. De multe ori nu am ripostat, dar au fost și situații în care am ripostat și din punctul acesta de vedere îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment. Am învățat din acele greșeli, am învățat că trebuie să nu mă mai pun niciodată în acele situații în care să nu mă mai pot controla și de-a lungul timpului nu am mai avut…Nu, niciodată (n.r. nu a mai ridicat mâna la o altă femeie), a fost singurul caz și singura relație care a fost de așa natură, cu altercații, scandaluri și certuri”, a explicat sportivul, citat de click.ro.

Marian Drăgulescu a vorbit și despere relația pe care o are în prezent cu prima sa soție, Larisa. “Face parte din viața mea. Am învățat foarte mult. Eram foarte tineri, nu am apucat să ne cunoaștem foarte bine. Prima dată când ne-am mutat împreună, ne-am mutat deja cu primul copil. Au fost și momente frumoase și multe mai puțin frumoase. Acum ne înțelegem de minune. Nu cred că ar fi trebuit să continuăm mai mult decât a durat acea relație”, a declarat acesta, potrivit wowbiz.ro.

Marian Drăgulescu, despre retragerea din gimnastică

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai titrați gimnaști din lume, cu o carieră im presionantă în acest sport.

La aceeași emisiune, Marian Drăgulescu a vorbit despre retragerea sa din gimnastică. Acesta a spus că se va retrage din gimnastică în anul 2021, după Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Da (n.r se retrage), din activitatea de performanță ca și sportiv. Da, știu că am zis da de mai multe ori, dar de data asta…Ultimii trei ani au fost foarte grei, adică în sală, văd, e un consum foarte mare fizic, psihic, de energie. Întotdeauna am revenit ca să fiu numărul 1, dacă nu sunt numărul 1 nu prea mai e motivația asta foarte mare de a continua, plus că, după o vreme, organismul nu o să țină la infinit, mai ales la un nivel foarte performant. Încep deja genunchii să mă doară, gleznele, umerii, dar na, asta e”, a declarat el, potrivit kanald.ro.

 

 

citește și...