Marian Drăgulescu, despre experiența ”Survivor România”. ”Am mâncat sute de cocoși, am purtat aceleași haine timp de 100 de zile”

27.05.2022, 15:07
Marian Drăgulescu, despre experiența ”Survivor România”. ”Am mâncat sute de cocoși, am purtat aceleași haine timp de 100 de zile”
Marian Drăgulescu, despre experiența ”Survivor România”. ”Am mâncat sute de cocoși, am purtat aceleași haine timp de 100 de zile”

Fostul gimnast de performanță Marian Drăgulescu, în vârstă de 41 de ani, a făcut declarații după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”. Acesta a povestit cum a fost experiența de la concursul din Republica Dominicană pentru el. ”Am mâncat sute de cocoși, am purtat aceleași haine timp de 100 de zile”, a mărturisit acesta.

Fostul sportiv Marian Drăgulescu s-a numărat printre vedetele care au făcut parte din a est sezon al emisiunii ”Survivor România”, făcând parte din echipa roșie.

În urma confruntărilor individuale din ediția din data de 23 mai 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cea care a câștigat colanul de imunitate a fost Elena Chiriac, care a avut astfel dreptul să propună un concurent pentru eliminare. Aceasta l-a nominalizat pe Ionuț. În urma votului colectiv, cel propus pentru a părăsi competiția a fost Marian Drăgulescu. În urma voturilor primite de la telespectatori, cel care a părăsit concursul ”Survivor România” a fost Marian Drăgulescu. 

Marian Drăgulescu, despre experiența ”Survivor România”. ”În clasament ocup locul 7 din 30 de supraviețuitori, iar din 15 faimoși, am ajuns în primii doi”

Marian Drăgulescu a povestit, pentru click.ro, cum a fost pentru el participarea la ”Survivor România”. ”Sunt împăcat cu parcursul și evoluția mea și știu că tot ce a depins de mine, eu am făcut. Nu îmi vine să cred câte am bifat la Survivor, am fost la Faimoși, am câștigat de mai multe ori colanul de imunitate, am adus totemul, am fost în exil, am prins unificarea, am fost la Vulturi, am prins confruntările individuale, am fost campionul zilei, am fost nominalizat de 3 ori, am făcut foamea, am dormit în ploaie, am mâncat sute de cocoși, am purtat aceleași haine timp de 100 de zile, în clasament ocup locul 7 din 30 de supraviețuitori, iar din 15 faimoși, am ajuns în primii doi. Le mulțumesc celor care m-au susținut și s-au bucurat alături de mine. Sper că sunt mândri de evoluția mea. Eu sunt”, a declarat Marian Drăgulescu pentru sursa citată anterior.


Fostul gimnast de performanță a spus și cu cine dintre colegii săi de la concurs va păstra legătura: ”Cu TJ m-am înțeles cel mai bine, dar aș fi bucuros să ne vedem cu toții și în alt context, mai puțin sălbatici”.

citește și...