Maria Sharapova este însărcinată cu primul copil. Prima imagine cu burtica de gravidă

20.04.2022, 15:36

Fosta vedetă Maria Sharapova a anunțat marți că este însărcinată. Maria Sharapova, care a câștigat toate cele patru titluri de Grand Slam de tenis de-a lungul carierei, și-a sărbătorit marți ziua de naștere, dar a subliniat ca are mai multe motive de sarbatoare, după ce a anunțat că așteaptă primul ei copil cu   Alexander Gilkes.

Rusoiaca Maria Sharapova a împlinit vârsta de 35 de ani marți, 19 aprilie, ocazie cu care a anunțat că este însărcinată. Fosta vedetă a tenisului a postat pe Instagram o poză în care își arată burtica.

Câștigătoarea de cinci ori de Grand Slam a scris: „Începuturi prețioase! Mâncatul tortului pentru doi a fost întotdeauna specialitatea mea”.

Cine este logodnicul Marie Sharapova

Maria s-a logodit cu milionarul britanic Alexander Gilkes în decembrie 2020. Gilkes este cunoscut drept cel mai bine conectat britanic din New York.

Potrivit rapoartelor, se înțelege că Gilkes s-a împrietenit cu Prințul William când erau amândoi la Eton și se spune că ar fi, de asemenea, apropiat de Prințul Harry, care a urmat și el aceeași școală. De asemenea, a fost invitat la nunta Prințului William și a Kate Middleton. Rapoartele susțineau, de asemenea, că cuplul ar fi fost de așteptat să participe la nunta regală a lui Meghan Markle și a Prințului Harry în 2018.

Maria Sharapova, una dintre cele 10 femei care au câștigat toate cele patru titluri de Grand Slam de-a lungul carierei

Legendara spotivă a fost una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din lume în timpul carierei sale.
Ea este una dintre cele 10 femei care au câștigat toate cele patru titluri de Grand Slam de-a lungul carierei sale, terminând cu un total de cinci victorii majore.

Ultima ei apariție a avut loc la Australian Open 2020, unde a fost eliminată în primul tur de Donna Vekić.
Sharapova a strâns peste 38 de milioane de dolari în premii în bani în cariera sa, potrivit site-ului WTA.

citește și...