Maria Dragomiroiu, dezvăluiri șocante despre Cornelia Catanga. Ce i-ar fi spus solista înainte să moară

29.03.2021, 13:21
Maria Dragomiroiu, dezvăluiri șocante despre Cornelia Catanga. Ce i-ar fi spus solista înainte să moară
Maria Dragomiroiu, dezvăluiri șocante despre Cornelia Catanga. Ce i-ar fi spus solista înainte să moară

Maria Dragomiroiu, nașa Corneliei Catanga, a făcut dezvăluiri șocante despre regretata solistă. Ea a mărturisit că a vorbit cu Cornelia Catanga chiar cu câteva zile înainte ca aceasta să moară. 

Artista de muzică populară a spus că fina ei se descurca destul de greu cu banii în ultima perioadă. În plus, Cornelia Catanga s-ar fi plâns Mariei Dragomiroiu că nu se simțea bine, însă a refuzat să meargă la spital.

Ce i-a spus Cornelia Catanga nașei sale

„Aveam o legătură specială, eram naşa ei. Mi-a zis că nu se simte bine. Eu atâta ştiu”, a declarat Maria Dragomiroiu la România TV.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit că a aflat de pe internet că artista a încetat din viaţă la Spitalul Universitar.

 „M-am dus la soţul meu să îi zic, am crezut că este o farsă. Mi-a zis apoi Aurel Pădureanu că a murit”, a mai spus aceasta.

De asemenea, cântăreața de muzică populară a explicat că Cornelia Catanga a suferit foarte mult în ultima perioadă și că s-a chinuit pe plan financiar.

„Vreau să spun atât: această mare artistă a muzicii româneşti a plecat foarte supărată. Ea avea un organism foarte slab. Ea nu avea din ce trăi de un an, s-a rugat de nenumărate rânduri şi pe la televiziuni şi nimeni n-a băgat-o în seamă”, a mărturisit Dragomiroiu.

A fost înmormântată la Cimitirul Ghencea

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Trupul neînsuflețit al regretatei artiste a fost luat cu mașina mortuară de la Spitalul Universitar din Capitală și dus la cimitirul Ghencea.

Fiul Corneliei Catanga, Alex, a făcut declarații despre înmormântarea mamei sale.

„Domnule, primul test a ieşit negativ, al doilea a ieşit pozitiv. Suntem de acord. Nu negăm. Bun. Covid. Nu a dorit nimeni altcineva decât pentru că e sigilată în cosiug, dezbrăcată, decât să intre în Biserică, să i se facă o slujbă, şi mâine să o înmormântăm. Am adus-o acum de la morgă. Ce am dorit altceva? Cine să vină? La oameni le e frică. Cine să vină? Avem atâtea probleme, nu e coliva făcută şi toate care trebuiesc, să vină oameni să ne aducă ce ne trebuie aici pentru înmormântare, prosoape şi toate cele, nici măcar lucrurile acestea nu le avem. Cât timp să ai într-o zi şi jumătate să faci toate chestiile astea?”, a spus Alex Pădureanu, scrie Spynews.ro.

citește și...