Maria Constantin: ”Pentru o femeie este destul de dificil și mai ales că nu am avut două divorțuri încheiate pe cale amiabilă”

08.03.2020, 17:28
Maria Constantin: ”Pentru o femeie este destul de dificil și mai ales că nu am avut două divorțuri încheiate pe cale amiabilă”

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a vorbit despre viața sa la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars.

Maria Constantin a trecut prin două divorțuri și peste o despărțire recentă de iubit. Despre viața sa a făcut artista declarații într-un interviu.

”Și faptul că am trecut prin două divorțuri, nu știu, nu mai ești atât de deschis față de relații, lucruri noi. Pentru o femeie este destul de dificil și mai ales că nu am avut două divorțuri încheiate pe cale amiabilă, au fost cu scandal, că în majoritatea cazurilor din România așa se înheie poveștile. Numai că nu este destul de simplu. Eu am fost independentă de la vârsta de 16 ani și asta m-a ajutat foarte mult. Probabil că și acest lucru mi-a dat o putere foarte mare, și nu mai vorbesc de copilul meu. Copilul meu mi-a dat acea forță să trec peste orice”, a declarat Maria Constantin, potrivit a1.ro.

Cântăreața a explicat și de ce a decis să apară mai rar la TV.


”Faptul că viața mea personală nu a fost roz și că nu mi-am găsit poate perechea asta e. Am fost executată public pentru că s-au spus foarte multe neadevăruri și eu tocmai de asta m-am și retras oarecum de la televiziune. M-am ocupat mi mult de cariera mea și am zis cine mă place, mă place așa cum sunt eu. Nu trebuie să mă justific și nu trebuie să dau explicații absolut nimănui”, a încheiat artista.

Maria Constantin este o cunoscută interpretă de muzică populară. În plan personal, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. De curând, artista a pus capăt relației pe care o avea cu fotbalistul Dacian Varga.