Cu cine a intrat Maria Constantin într-o cabină de probă. ”Dragostea mea”

17.02.2020, 11:44
Cu cine a intrat Maria Constantin într-o cabină de probă. ”Dragostea mea”
Cu cine a intrat Maria Constantin într-o cabină de probă. ”Dragostea mea”

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a avut parte de un weekend foarte frumos, pe care l-a petrecut în compania fiului ei, Codruț.

Maria Constantin a fost la cumpărături cu băiețelul ei. Îmbrăcați sport, cu cămăși de același fel, mama și fiul și-au făcut un selfie într-o cbină de probă. Maria Constantin este extrem de fericită în compania fiului ei, aceasta fiind toată numai un zâmbet.

”Dragostea mea”, a menționat artista în dreptul imaginii cu Codruț, pe care a postat-o pe contul ei de pe o rețea de socializare.


”Să își trăiască băiatul și să te bucuri de el”, ”Să își trăiască frumusețea de băiat și să vă bucurați împreună”, ”seamănă cu ttăl tău”, ”parcă zici că sunteți frați, frumoșilor”, ”Ai un băiat superb”, ”Frumos ca mama”, i-au transmis internauții Mariei Constantin.

Își mai dorește copii

Într-un interviu pentru o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, Maria Constantin a mărturisit că își mai dorește copii.

“Încă îmi doresc lucrul acesta pentru că mai este puţin şi împlinesc 33 de ani. Încă sunt tânără. Nu mai vreau să mă grăbesc în ce priveşte viaţa personală şi având în vedere antecedentele”, a spus ea.

Maria Constantin este o cunoscută interpretă de muzică populară. În plan personal, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. De curând, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

citește și...