Maria Constantin, mărturisiri despre momentele dificile din viața ei. ”Probabil că aș scrie o carte”

16.06.2020, 12:01
Maria Constantin, mărturisiri despre momentele dificile din viața ei. ”Probabil că aș scrie o carte”
Maria Conmstantin, mărturisiri despre momentele dificile din viața ei. ”Probabil că aș scrie o carte”

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a vorbit despre greutățile prin care a trecut în viață.

Maria Constantin a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut dezvăluiri din viața sa.

Vedetan a trecut prin multe provocări de-a lungul vieții, însă moartea tatălui său a afectat-o cel mai mult.

”Nu vreau să dramatizez, Doamne ferește, să spun vai de mine, ce dramă a fost viața mea până acum. Dar într-adevăr au fost foarte multe momente și probabil dacă aș scrie o carte aș avea ce să scriu acolo. Multe lucruri pe care probabil oamenii nu le știu, dar am încercat să le țin pentru mine. Au existat momente grele.

Cel mai dificil moment cred că a fost moartea tatălui meu. A fost așa un șoc pentru toată lumea pentru că s-a întâmplat totul foarte brusc, într-o noapte, la 59 de ani. Efectiv am primit cea mai tristă veste din viața mea. Nici nu pot să explic în cuvinte ceea ce am simțit atunci. Perntru mine a fost un șoc pentru că nu am reușit să plâng la momentul respectiv. Încercam ca eu să fiu cea mai tare și să îmi susțin familia, să o susțin pe mama, pe frații mei care oarecum picaseră.

A fost destul de greu. Nu știu dacă eu până în momentul de față am depășit acest moment. E foarte greu, cred că pierderea unui părinte…”, a declarat cântăreața.

A fost căsătorită de două ori și are un băiețel

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. De curând, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

citește și...