Câte relații a avut Maria Constantin. ”M-am iubit cu doi bărbați celebri din România”

12.06.2020, 10:15
Câte relații a avut Maria Constantin. ”M-am iubit cu doi bărbați celebri din România”
Câte relații a avut Maria Constantin. ”M-am iubit cu doi bărbați celebri din România”
Interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri din viața ei sentimentală. Artista a mărturisit câte relații sentimentale a avut de-a lungul anilor.
Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. De curând, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.Invitată la o emisiune de televiziune de la Antena Stars, Maria Constantin a dezvăluit câți parteneri a avut de-a lungul anilor.

„Am avut cinci parteneri”, s-a confesat artista, citată de spynews.ro.

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a ținut să precizeze că doar doi dintre bărbații care au trecut prin viața ei au fost celebri, făcând referire la omul de afaceri Marcel Toader și la fostul fotbalist Dacian Varga.

„M-am iubit cu doi bărbați celebri din România”, a mai spus solista.

Își dorește să devină din nou mamă

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a mărturisit că și-ar dori să devină din nou mămică. Vedeta afirmă că dintotdeauna a vrut să aibă o familie cu mulți copii.

La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, cântăreața de muzică populară Maria Constantin a dezvăluit că și-a dorit încă de când era adolescentă să aibă o familie numeroasă, cu mulți băieți, care să-i umple casa cu ocazia sărbătorilor.

„Da, de ce nu? Îmi plac foate mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos”, a declarat cântăreața de muzică populară la emisiunea respectivă.

citește și...