Maria Constantin are un nou iubit. ”Nu aș spune nu la o a treia căsnicie”

18.09.2020, 11:41
Maria Constantin are un nou iubit. ”Nu aș spune nu la o a treia căsnicie”
Maria Constantin are un nou iubit. ”Nu aș spune nu la o a treia căsnicie”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a făcut dezvăluiri din viața sa personală. Vedeta a afirmat că are o nouă relație sentimentală și că nu ar spune nu unei a treia căsnicii.

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a fost invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la pro TV, unde a făcut declarații despre viața sa sentimentală. Artista a mărturisit că are un nou iubit, însă nu a vrut să-i facă publică identitatea. de asemenea, Maria Constantin a afirmat că nu ar spune nu unui nou mariaj.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul acesta, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

”Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune NU la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc”, a declarat Maria Constantin la emisiunea ”Vorbește lumea”, potrivit revistei Viva.

Maria Constantin, despre articolele care s-au scris despre ea

Întrebată de Adela Popescu dacă i s-a întâmplat să plângă citind un articol neadevărat despre ea sau unul dureros, Maria Constantin a răspuns:

”Prima dată da, dar apoi m-am obișnuit. Mi se pare acum amuzant. Mă uit ca și cum s-ar scrie despre altcineva, nu despre mine”.

„Dor în general articolele care nu sunt neapărat despre mine, ci despre familia mea. Atunci e mai dureros. Eu mă pot proteja. Știu ce fel de om sunt. Dar în momentul în care îți este lovită familia deja lucrurile se complică”, a adăugat ea.

Maria Constantin nu are voie să răcească

Interpeta de muzică populară a vorbit și despre problemele sale de sănătate, afirmând că nu are voie să răcească.

„Acum câțiva ani de zile am avut un spectacol de susținut în Antalya. La un moment dat, n-am găsit cursă directă și am avut o escală pe la Istanbul. Cu oboseala mea, am adormit în aeroport, în aer condiționat. Am venit direct la Spitalul de Urgențe. Am căpătat o bronșită cronică.

A fost destul de grav la momentul respectiv. Este grav și în continuare pentru că nu am voie să răcesc deloc. Dacă răcesc, reapare. A fost o perioadă delicată în care am stat mai mult în spital”, a explicat artista, citată de revista Avantaje.

 

citește și...