Maria Constantin dezvăluie de ce nu a putut rămâne însărcinată. Ce i-au spus medicii

31.03.2022, 18:14
Maria Constantin dezvăluie de ce nu a putut rămâne însărcinată. Ce i-au spus medicii
Maria Constantin se pregătește de nuntă. ”Rochia de mireasă este stabilită”

Maria Constantin nu a putut rămâne însărcinată. Medicii i-au interzis să o facă, iar blondina a decis să vorbească despre acest subiect și problemele de sănătate cu care s-a confruntat. ”Am fost la un control de un an de zile”, spune vedeta.

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Vedeta are un fiu care are în prezent vârsta de 12 ani și locuiește cu tatăl său. În 2014, Maria Constantin și soțul ei, Ciprian Capotă, au divorțat, după care, la scurt timp, artista și-a refăcut viața alături de Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018.

După o relație eșuată cu  Dacian Varga, Maria Constantin l-a cunoscut pe Robert Stoica. Cei doi trăiesc acum cea mai frumoasă poveste de dragoste. Maria Constantin și iubitul ei formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui eveniment și locuiesc împreună.

Medicii i-au interzis să rămână însărcinată

Vedeta a mărturisit că a discutat cu partenerul ei de viață despre ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă. Nunta nu va avea loc anul acesta din cauza proiectelor pe care le are Maria Constantin.

În ceea ce privește venirea unui copil pe lume Maria Constantin a dezvăluit că i s-a interzis să rămână însărcinată din cauza implantului mamar pe care  pe care l-a făcut. Acum, blondina susține că totul este bine și poate aduce un copilaș pe lume.

”Am fost la un control de un an de zile”

Vedeta a fost la un control, unde a primit frumoasa veste că de acum poate deveni mămică.

„Sunt foarte bine. Am fost la un control de un an de zile de la implantul pe care l-am făcut. Sunt în regulă cu totul (…) Am voie să fac orice, binînțeles. Dacă vrea Doamne, Doamne, da! (n.r. să devină iar mamă) Noi așteptăm mai întâi alt eveniment, nunta, după care ne gândim și la altceva. Nu am decis dată, nu am decis absolut nimic. Vedem pentru la anul cum vom programa toate lucrurile astea”, a spus Maria Constantin, în cadrul emisiunii Star News.

citește și...