Maria Constantin, despre criticile la adresa ei. ”Nu am făcut rău nimănui”

26.09.2020, 11:25
Maria Constantin, despre criticile la adresa ei. ”Nu am făcut rău nimănui”
Maria Constantin, despre criticile la adresa ei. ”Nu am făcut rău nimănui”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a comentat pe seama celor care o critică.

Maria Constantin a afirmat că nu o deranjează comentariile care se fac despre ea, deși la început recunoaște că a fost afectată de acest lucru.

”Dumnezeu a vrut să fiu ok și mereu am picat în picioare și mi-am ales drumul cel mai bun. Eu sunt un om bun, nu am făcut rău nimănui și indiferent cu cine am fost, m-am ajutat singură. Eu mereu am fost o femeie independentă, chiar de la 16 ani, de când cântam câte trei zile și trei nopți pe la nunți”, a declarat artista la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”Gică contra există mereu. Așa e lumea și gura lumii n-o astupă decât pământul. Prima dată mă agitam, dar acum am învățat să am mai multă încredere în mine. Eu am demonstrat că se poate și mă bucur că am fost un model pentru colegii mei, care m-au urmat. Pentru că la început eu făceam și colaje, cântam mai multe genuri de muzică și mulți mă criticau, apoi au făcut la fel ca mine”, a adăugat ea.

Maria Constantin a afirmat că este important că se vorbește despre ea, indiferent dacă este de bine sau de rău.

”Important este că se vorbește despre mine, de bine sau de rău, nu contează. Dacă nu se vorbește, înseamnă că nu exist. Eu asta sunt și asta e, mama alta nu mai face”, a încheiat cântăreața de muzică populară.

Maria Constantin a fost măritată de două ori

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul acesta, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

”Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune NU la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc”, a declarat Maria Constantin la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

citește și...