Maria Constantin: ”Am avut foarte multe nopți în care îmi doream să nu mă mai trezesc”

28.05.2020, 14:47
Maria Constantin: ”Am avut foarte multe nopți în care îmi doream să nu mă mai trezesc”
Maria Constantin: ”Am avut foarte multe nopți în care îmi doream să nu mă mai trezesc”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a mărturisit că a trecut prin momente extrem de dificile în viață și că nu i-a fost ușor să ajungă unde este astăzi.

Maria Constantin și-a deschis sufletul la o emisiune de televiziune. La ”Star Matinal”, de la Antena Stars, artista a povestit că a avut momente când a simțit că clachează.

„Au fost și oameni care nu au avut încredere că voi ajunge aici. Am trecut peste asta și am încercat să îmi îndeplinesc visul. Am avut foarte multe nopți în care îmi doream să nu mă mai trezesc, plângeam. Sunt momente în viață când trebuie să te întărești, că altfel cazi. Este foarte greu pentru că meseria noastră este extrem de solicitantă”, a declarat Maria Constantin, citată de spynews.ro.

Își deschide școală de muzică

Maria Constantin s-a reprofilat. Cântâreața de muzică populară nu a mai putut susține spectacole în ultimele luni din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, artista, în vârstă de 35 de ani, a decis să se reorienteze. Va inaugura o școală de muzică, care îi va purta numele, ”Maria Constantin Tradițional”.

”Este o școală strict pe canto popular, dar nu voi susține ore doar de canto popular, ci și de istoria muzicii tradiționale, port tradițional, adică tot ceea ce înseamnă a deveni un artist de muzică populară. Va fi o școală acreditată, unde la sfârșitul anului se vor susține examene și toți cei ce vor urma aceste cursuri vor obține o diplomă”, a declarat Maria Constantin.

A fost căsătorită de două ori și are un copil

Maria Constantin este o cunoscută interpretă de muzică populară. În plan personal, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut și de care s-a despărțit cu mare scandal. De curând, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

citește și...