Maria Constantin a primit de ziua ei un cadou extrem de scump. ”Este cât o garsonieră”

15.03.2022, 16:03

Maria Constantin a primit un cadou extrem de scump de la iubitul ei. Blondina a vorbit despre viața personală și planurile pe care le are cu partenerul ei.  ” Ce cadou am primit? Nu știu, este cât o garsonieră ? El știe că mi-o doream de foarte multă vreme”, a spus vedeta.

Invitată la matinalul “Dimineața cu noi”, Maria Constantin  și-a aniversat recent împlinirea celor 35 de ani. Cântăreața de muzică populară a primit un cadou extrem de scump. Vedeta a mărturist că a petrecut alături de cei dragi.

„Să știți că încă n-am petrecut, a fost ceva așa… în familie, a venit fiul meu pe la mine, și fratele meu, de la Târgu Jiu. Petrecerea o să urmeze. Eu îmi fac ziua cu iubitul, viitor soț!”, a mărturisit artista.

Maria Constantin a primit un cadou care costă cât o garsonieră

Maria Constantin a vorbit despre începutul relației ei cu Robert (n.r. Robert Stoica), dar și a dezvăluit și ce cadou a primit de la acesta. Blondina  a dezvăluit că a primit de la Robert o brățară extrem de scumpă care valorează cât o garsonieră.

„Primul pas tot eu l-am făcut, el era un pic mai timid. El oricum mă apreciază zi de zi, și mă iubește, relația noastră este foarte ok, și-i mulțumesc lui Dumnezeu că în sfârșit este, și în viața mea, bine! A răsărit soarele pe strada mea! Și uite, pe 15 aprilie, când este ziua lui, el fiind în zodia Berbec, am spus că facem o petrecere mai restrânsă, cu familiile și prietenii apropiați și, când am trecut pe lista … s-au făcut vreo sută de persoane. Ce cadou am primit? Nu știu, este cât o garsonieră ? (n.r. – spune arătând brațara de la mână). Da, este foarte drăguță și el știe că mi-o doream de foarte multă vreme. Pentru mine, cel mai important este că el este zi de zi alături de mine, mă susține și mă trezesc alături de el”, a povestit vedeta, arătând bijuteria de lux primită în dar de la iubitul ei.

Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, trăiesc o povestea de dragoste de mai bine de doi ani. Cei doi își plănuiesc să facă nuntă mare, anul viitor. Este a treia nuntă pentru cântăreața de muzică populară.

citește și...