Maria Constantin a anunțat când se mărită. Când își dorește artista să devină mamă

22.12.2021, 11:08

Interpreta de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit când va ajunge din nou în fața altarului. Artista a dezvăluit ce planuri are şi când își dorește să devină mamă pentru a doua oară. ”Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa”, a spus Maria Constantin.

Anul trecut, Maria Constantin a povestit într-o emisiune TV că de-a lungul timpului a avut doar cinci relații de iubire, însă doar două dintre ele au fost cu bărbaţi celebri, mai exact relaţia cu ​ Marcel Toader  și cea cu fotbalistul Dacian Varga.

Maria Constantin trăieşte, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste alături de afaceristul Robert Stoica. Maria Constantin a vorbit despre căsătoria cu Robert Stoica, afirmând căla începutul anului va fixa data.

Maria Constantin s-a logodit recent cu partenerul ei, Robert Stoica. Artista a mărturisit că pandemia de coronavirus și nunta fratelui său, care va fi organizată anul viitor, o împiedică să ajungă în fața altarului. Totuși, Maria Constantin și Robert Stoica se vor căsători în 2023.

Maria Constantin: ”Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa”

“Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business. Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.

În principiu, anul 2023 ne va permite acest lux de a anunța pe toată lumea din timp, să nu fie pe repede înainte și, bineînțeles să alegem și o dată potrivită în care să am alături toți colegii de cântec, să am alături toți oamenii pe care mi-i doresc. Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa”, a spus Maria Constantin, potrivit fanatik.ro.

Când își dorește artista să devină mamă

Maria Constantin a dezvăluit că se vede, din nou, în ipostaza de a deveni mamă și că este pregătită să il facă pe Robert Stoica tată. Artista a mărturisit că își dorește un copil cu Robert Stoica, dar așteaptă momentul potrivit.

“Dacă Dumnezeu vrea și ne dăruiește acest minunat cadou… Noi lăsăm lucrurile să vină de la sine pentru că am învățat de la viață că nu trebuie nimic programat, important este să fim bine, să fim sănătoși și restul este de la Dumnezeu”, a mai spus artista.

citește și...