Maria Chițu, după ”Survivor România”. ”Nu m-aş înconjura de persoane ca Zanni”

29.08.2021, 15:48
Maria Chițu, după ”Survivor România”. ”Nu m-aş înconjura de persoane ca Zanni”
Maria Chițu, după ”Survivor România”. ”Nu m-aş înconjura de persoane ca Zanni”

Maria Chițu, fostă concurentă la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D, a dezvăluit cu care dintre foștii concurenți și-ar dori să aibă o relație de prietenie, dar a mărturisit și cce fel de peroane nu și-aer dori în preajma sa. ”Nu m-aş înconjura de persoane ca Zanni”, a spus aceasta.

Maria Chițu a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a ajuns până în faza jocurilor individuale de la competiție.

Maria Chițu a mărturisit, pentru okmagazine.ro, cu cine dintre foștii concurenți de la ”Survivor România” și-ar dori să aibă o relație de prietenie. Maria Chițu a afirmat, însă, nu și-ar dori să aibă în preajma ei persoane ca zanni, cel care a căștigat competiția.

Maria Chițu, după ”Survivor România”. ”Nu am legat prietenii pe viață”

”Nu există vreo persoană pe care să o detest într-atât încât să nu mai pot da ochii cu ea, dar cu siguranţă nu m-aş înconjura de persoane ca Zanni. Nu am legat prietenii pe viaţă, deoarece sunt de părere că nu poţi lega o asemenea prietenie în trei luni şi jumătate, cât am stat eu în concurs, dar mi-ar plăcea să încep o prietenie cu Elena, Bogdan Urucu, Maria Hîngu şi Ştefan Ciuculescu”, a declarat Maria Chițu.

Maria Chițu a explicat și ce planuri are în prezent. Aceasta vrea să își ia atestatul de instructor de dans și vrea să se mute în Capitală.  ”A mai rămas puţin din această vara şi, înainte să îmi iau rămas bun de la ea, am în plan să îmi iau atestatul de instructor de dans şi să predau cursuri de dansuri latino pentru tineri. De asemenea, mă voi muta în Bucureşti cât de curând. Acum, mă bucur de timpul petrecut alături de familia mea, la Câmpina”, a spus  fosta concurentă de la ”Survivor România”.

citește și...