Maria Cârneci încă suferă enorm după decesul soțului. Interpreta de muzică populară nu-și revine! Declarații sfâșietoare

19.07.2021, 09:20
Maria Cârneci încă suferă enorm după decesul soțului. Interpreta de muzică populară nu-și revine! Declarații sfâșietoare
Maria Cârneci încă suferă enorm după decesul soțului. Interpreta de muzică populară nu-și revine! Declarații sfâșietoare

Au trecut aproape doi ani de la moartea soțului Mariei Cârneci, însă solista de muzică populară încă suferă enorm după jumătatea ei. 

Maria Cârneci este o prezență tot mai rară la eveniment și nu a mai participat la nicio emisiune tv în ultima perioadă.

Soțul interpretei de muzică populară, Romulus Petrescu, s-a stins din viață în noiembrie 2019, la vârsta de 66 de ani, după o luptă dură cu cancerul.

De ce nu mai apare Maria Cârneci la tv

După ce bărbatul a decedat, Maria Cârneci a refuzat să mai urce pe scenă, o bună perioadă de timp. Recent, artista a mărturisit că preferă să petreacă mai mult timp acasă, cu nepoții săi, care îi alină durerea din suflet.

“Sunt bine, mulțumesc. Sunt cu treburi pe acasă, mai am lucruri de rezolvat. În rest, stau cu nepoții, cu nora, ei mă fac să mai uit de tristețe. Nu pot să spun că m-am vindecat, nu cred că mă voi vindeca vreodată… dar atunci când sunt acasă cu copiii, cu nepoții mai uit de suferință.

Spectacole am mai avut, dar sunt mai puține. Se vede că e criză… oamenii nu mai organizează spectacole ca înainte, când alergam de la unul la altul.

Mai am nunți, evenimente private, dar spectacole în aer liber, organizate de primării, cum era înainte, nu prea mai sunt”, a declarat Maria Cârneci pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Maria Cârneci, destăinuiri dureroase despre moartea soțului ei

Soțul artistei a murit în noiembrie 2019, după ce starea sa s-a agravat brusc. Maria Cârneci a povestit, într-o emisiune TV, care au fost ultimele cuvinte ale partenerului său de viață.

„Era bulversat, mă privea în ochi şi mi-a spus: Mari, tu, Edi, Ana, nepoatele şi toată familia aţi fost viaţa mea. Te rog să mă îmbraci cu ce îţi spun eu. Nu îmi pui nimic colorat pe mine. El m-a privit lung, i-au dat lacrimile şi, parcă, mă ruga să nu plec. I-am spus că plec şi că vin a doua zi, s-a uitat lung. Abia am ajuns acasă şi apoi m-a sunat nora mea şi mi-a spus că a murit. A fost un om care nu m-a supărat cu nimic. A fost un om educat. După ce a plecat nu-mi găsesc rostul”, s-a confesat solista de folclor, scrie Spynews.

citește și...