Cum a caracterizat-o Maria Cârneci pe Niculina Stoican. ”Drăcoasă, tipicară rău de tot”

22.03.2021, 13:39
Cum a caracterizat-o Maria Cârneci pe Niculina Stoican. ”Drăcoasă, tipicară rău de tot”
Cum a caracterizat-o Maria Cârneci pe Niculina Stoican. ”Drăcoasă, tipicară rău de tot”

Interpreta de muzică populară Maria Cârneci a comentat despre defectele colegei sale de breaslă, Niculina Stoican.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Cârneci a fost și ea invitată să răspundă la întrebările din cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”, din cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Una dintre întrebările care i-au fost adresate Mariei Cârneci a fost legată de Niculina Stoican, colega ei de breaslă. ”Spune cele mai mari decfecte ale Niculinei Stoican”, a fost una dintre întrebările care i-au fost puse Mariei Cârneci.

”Este perfecționistă, tipicară rău de tot (…), drăcoasă, la modul plăcut…te-a prins, te-a ars. Drăcoasă la modul cel mai mișto. Și foarte directă. Explozivă. Poate prea pretențioasă. Să fie totul impecabil și să fie țiplă… Măi, Cătăline, nu cumva m-a mâncat pe mine undeva să vin eu la tine?… Prea pretențioasă, de la oameni, de la viață. O cunosc destul de bine, poate fiecare avem… E atentă la fiecare detaliu, de la costum la cum se îmbracă și cum se machiază”, a spus Maria Cârneci despre Niculina Stoican la emisiunea ”La Măruță”.

Și Constantin Enceanu și-a spus părerea despre Niculina Stoican

Constantin Enceanu a fost prezent, zilele trecute,  în platoul emisiunii ”la Măruță”, de la Pro TV, unde a participat la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

”Care crezi că sunt cele mai mari trei defecte ale Niculinei Stoican?”, a fost una dintre întrebările la care a trebuit să răspundă Constantin Enceanu.

”Aici pot să spun că are momente când e colerică. Are momente. Zbiară, urlă, dă rău din mâini. Gălăgioasă. Este extraordinar de vitezomană. E periculoasă în trafic. Ce ar mai fi? Cred că e un defect și ea îl știe. E scundă. Păi e un defect, în meseria noastră e un pic de defect. Când apari în fața oamenilor, dacă ești un pic mai scundă… Păi e un decet. Cred că și pe ea o doare sufletul că ar fi vrut să fie mai înaltă… Nu se supără, sunt convins că nu se supără. M-ai pus cu managera rău… Sunt concins că și ea și-ar fi dorit să fie mult mai înaltă. E cred un of al ei. Bănuiesc eu. C red că în sufletul ei și-ar fi dorit. Vezi tu, femeile în general își doresc să aibă 1,70 metri. Contează. Niculina a știut cum să maschheze și cum să facă de fiecare dată, când e în fața publicului, să iasă în relief”, a declarat Constantin Enceanu.

 

citește și...