Maria Buză, la sapă de lemn după ce afacerile i-au dat faliment. Pandemia a adus-o în pragul disperării: ‘Extrem de greu! Am plâns în pumni!’

03.02.2021, 16:41
Maria Buză, la sapă de lemn după ce afacerile i-au dat faliment. Pandemia a adus-o în pragul disperării: 'Extrem de greu! Am plâns în pumni!'
Maria Buză, la sapă de lemn după ce afacerile i-au dat faliment. Pandemia a adus-o în pragul disperării: 'Extrem de greu! Am plâns în pumni!'

Maria Buză a ajuns la sapă de lemn, după ce afacerile i-au fost afectate de pandemia de coronavirus. Actrița a ajuns să fie înglodată în datorii.

Maria Buza este în pragul disperării! Actrița și soțul ei, violonistul George Pătrașcu, au decis să-și închidă restaurantul din București. Colac peste pupăză, cei doi se chinuie acum să achite și datoriile cu care au rămas după ce au închis afacerea.

Maria Buză și-a închis toate afacerile

Restaurantul „La Vioara Roșie” a fost închis în vara lui 2020. De asemenea, Maria Buză închisese în 2018 și cârciuma pe care o deținea pe litoralul românesc.

‘A fost cea mai proastă mișcare a noastră să credem că va fi un business de succes, să dorim să avem cele mai bune servicii acolo, să cântăm acolo. Din păcate, oamenii cu care am lucrat au gândit doar pentru buzunarele lor.

A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii întregi. Restaurantul din București era în cădere liberă încă de dinainte de a începe pandemia. Speram să ne revenim, veneam cu bani de acasă. Nu mergea dinainte de pandemie. Acum este un capitol încheiat, am rămas cu datorii de pe urma restaurantului, dar pot fi acoperite sumele’, a dezvăluit Maria Buză, la Antena Stars.

A cântat de câteva ori pe litoral

Maria Buză a mărturisit că a cântat pe litoral vara trecută, iar cu banii obținuți a reușit să acopere o parte din datorii.

‘Am cântat toată vara pe Litoral, un domn patron de restaurant și-a asumat acest risc, cu restricțiile de rigoare. Am stat două luni jumătate acolo, lumea venea în număr foarte mare, a mai spus actrița.

citește și...