Maria Buză a rămas fără restaurantul din București. ”Pandemia a reușit să mă pună la pământ și să închidem afacerea”

25.05.2020, 15:07
Maria Buză a rămas fără restaurantul din București.  ”Pandemia a reușit să mă pună la pământ și să închidem afacerea”

Binecunoscuta actriță și cântăreață Maria Buză a mărturisit că a fost nevoită să-și închidă restaurantul din București.

Maria Buză a avut un restaurant pe litoral, pe care însă l-a închis vara trecută. Vedeta se mai ocupa de un restaurant în Capitală, însă a fost nevoită să închidă afacerea din cauza pandemiei de coronavirus.

“Acolo mi-am petrecut ultimii mei ani din viață. Patru ani din viața mea am stat și m-am chinuit acolo și am făcut tot ce am crezut eu că pot face și m-am străduit cu toată ființa mea și cu toate buzunarele mele, cu toate portofelele mele, și cu toate conturile mele, să aduc lume cât mai multă în restaurant.

Din păcate atât a fost să fie. Pandemia a reușit să mă pună la pământ și să închidem afacerea. Am predat spațiul”, a povestit Maria Buză pe canalul de YouTube al lui Marius Manole, potrivit libertatea.ro.

Momentul de cumpănă prin care a trecut Maria Buză

Actrița Maria Buză este căsătorită, de mulți ani, cu George Pătrașcu. Cei doi au împreună un băiat, Andrei. La nașterea acestuia, medicii l-au pus pe soțul vedetei să aleagă între ea și băiatul lor.

”A fost un moment de cumpănă, mai ales pentru George, pentru că, în momentul în care eu am fost adusă, într-o stare groaznică, la spital, el a fost întrebat de medici ce anume trebuie să salveze. Situația era atât de gravă, încât nu putea să aibă și mama, și copilul”, a povestit Maria Buză într-un interviu la TV.

Soțul vedetei a completat:

”Ce salvăm: mama sau copilul? Am spus că amândoi. Şi dacă nu putem? În cazul în care nu putem? Mama, am spus. Se pare că Dumnezeu mi i-a salvat pe amândoi. Şi suntem împreună, şi suntem fericiţi, şi ne iubim, împreună cu fiul nostru, chiar dacă nu… nu suntem prea mult timp cu el, să-i acordăm mai mult timp, cât ar trebui”.

citește și...