Margherita de la Clejani are din nou probleme cu legea. Este acuzată că a bătut două femei

16.09.2020, 20:12
Margherita de la Clejani are din nou probleme cu legea. Este acuzată că a bătut două femei
Margherita de la Clejani are din nou probleme cu legea. Este acuzată că a bătut două femei

Margherita de la Clejani a recidivat! Fiica Clejanilor a făcut un scandal monstru la o agenție imobiliară din Capitală și s-a ales cu dosar penal.

După ce a produs un accident rutier în timp ce conducea sub influența drogurilor, Margherita de la Clejani tot nu s-a potolit și a ajuns iar la mâna oamenilor legii. Conform Antena 3, tânăra este acuzată de două angajate ale unei agenții de imobiliare de pe Calea Victoriei că le-a bătut și le-a agresat verbal.

Are din nou probleme

Femeile au sunat speriate la 112, însă Margherita de la Clejani nu mai era la fața locului când au ajuns polițiștii. Ea s-a ales cu dosar penal pentru lovire, amenințare și alte violențe.

‘La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului’, a transmis Poliția Capitalei, conform antena3.ro.

A produs un accident rutier

În urmă cu aproape șase luni, Margherita a provocat un accident în Capitală, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a lovit în plin un autoturism parcat. Vedeta consumase substanţe halucinogene înainte să se urce la volan, lucru pe care l-a negat vehement.

‘Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Veneam de la terasă. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, eu sunt de la Hollywood’, a fost declaraţia oferită de către Margherita.
citește și...