Marea durere a lui Jador. Nu și-a văzut sora timp de doi ani

29.09.2020, 11:49
Marea durere a lui Jador. Nu și-a văzut sora timp de doi ani
Marea durere a lui Jador. Nu și-a văzut sora de doi ani

Jador are o mare durere. Artistul a mărturisit că nu și-a văzut sora timp de doi ani.

Jador este foarte atașat de familia sa, însă a mărturisit, la reality show-ul pe care îl are la postul de televiziune Antena Stars, că una dintre durerile sale este că nu a putut să o vadă pe sora lui doi ani, aceasta fiind plecată la muncă în Germania.

„Fratele meu e în Anglia, sora mea e în Germania. Pe sora mea nu am văzut-o doi ani de zile, pentru că a plecat la muncă. Trebuie să-și găsească bărbatul ei… Familia noastră l-a ajutat cu ce a putut că și el e singur. Băiatul ăsta cu care s-a măritat sora mea și trebuie să-l ajute cineva”, a spus cântărețul, conform spynews.ro.

„Noi suntem mulți, ne ajutăm unii pe alții. Până la urmă acum sunt nepoții mei la mijloc. Am nepoți, nu-mi vine să cred. Uite, mă, și eu nu-mi cunosc nepoții. M-am văzut de trei, patru ori cu ei. Le-am dus o pungă de dulciuri și gata. Asta înseamnă străinătatea. Dacă nu cântam, ce făceam? Am și facultate și master și le am degeaba”, a adăugat el.

Prin ce greutăți a trecut Jador

Artistul a mai povestit și prin ce greutăți a trecut când era copil. Acesta nu a fost pe litoralul românesc până la sfârșitul liceului pentu că familia sa nu avea bani.

„Eu până în anul I de facultate nu am fost nici la mare, nici la munte, că nu aveam bani. La noi nu a existat niciodată o vacanță, că am avea bani pentru vacanță. Eu când văd soarele, marea… eu până în clasa a 12-a nu am fost la mare”, a dezvăluit el, citat de spynews.ro.

„Când eram mic dormeam și cu sora mea și cu frate-miu în pat. Frate-miu era gras, mă cam dădea pe o parte. (…) Dacă eram legat cu sârmă la pantaloni acum, nu mai am pretenții la haine”, și-a mai amintit cântărețul.

 

citește și...