Marea dramă a Cristinei Țopescu! Cum a încercat să înfieze o fetiță de la orfelinat

26.01.2020, 16:26
Marea dramă a Cristinei Țopescu! Cum a încercat să înfieze o fetiță de la orfelinat
Marea dramă a Cristinei Țopescu! Cum a încercat să înfieze o fetiță de la orfelinat

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, în propria casă! Nici până acum, anchetatorii nu au concluziat ce i-a cauzat decesul fostei prezentatoare tv. Vedeta de televiziune locuia singură, înconjurată doar de animalele pe care le iubea nespus de mult.

Fiica regretatului Cristian Țopescu și-ar fi dorit să aibă copii, dar o greșeală medicală a împiedicat-o să își îndeplinească această dorință.

Marea dramă a Cristinei Țopescu! Cum a încercat să înfieze o fetiță de la orfelinat

Cristina Țopescu mărturisea că voia să devină mamă, iar faptul că nu a avut urmași o măcina teribil. Ea declara, în trecut, că și-a alinat durerea după ce a adoptat mai mulți câini.

‘Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că şi ei sunt copii. Cine nu înţelege asta e, elegant spus, un homocentrist şi nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greşeală medicală, chiar doua, au făcut imposibila dorinţa asta a mea mare.

Într-o viaţă viitoare sper sa fiu şi eu o mamă de care copiii mei să fie mândri. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însa, a venit aşa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură’, mărturisea Cristina Țopescu, cu lacrimi în ochi.

După moartea ei, Andreea Berecleanu, una dintre cele mai bune prietene ale sale, a povestit că jurnalista voia să înfieze o fetiță de la orfelinat, dar acest lucru nu a fost posibil.

‘Este foarte important ca oamenii să știe că era un om de o discreție fantastică, de un bun simț copleșitor, modest, dar în același timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, cu care puteai să vorbești trei zile și trei nopți neîntrerupt, sensibil, cu o latură de copil, dar în același timp puternic și independent.

Chiar și independența financiară pe care a avut-o pe termen lung dovedește latura ei puternică. Era un amestec de hipersensibilitate, forță, spirit justițiar și compasiune pentru ființele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni’, a declarat Andreea Berecleanu pentru revista Elle.

‘Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei’, a mai dezvăluit prezentatoarea de la Antena 1 despre jurnalistă.

Cristina Țopescu a decedat după Crăciun, dar a fost descoperită abia pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. Ea a fost incinerată pe 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

citește și...