Marea dragoste a lui Fuego face dezvăluiri. Motivul pentru care s-a destrămat relația lor

11.02.2020, 10:43
Marea dragoste a lui Fuego face dezvăluiri. Motivul pentru care s-a destrămat relația lor
Marea dragoste a lui Fuego face dezvăluiri. Motivul pentru care s-a destrămat relația lor

Fuego a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Ana Maria Ciaușu, despre care se spune că a fost prima lui iubire. Aceasta a acordat un interviu în care a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-au separat și care este relația pe care o au în prezent.

Povestea de iubire dintre Fuego și Ana Maria Ciaușu nu a rezistat probei timpului și cei doi au ajuns la despărțire în anul 2007, la scurtă vreme după ce tânăra a pierdut o sarcină. Cei doi au fost împreună timp de patru ani.

Ana Maria Ciaușu are acum 42 de ani și este implicată în politică. Nu s-a căsătorit și nu are copii. Fosta iubită a lui Fuego a acordat un interviu pentru protv.ro în care a explicat ce a însemnat pentru ea relația cu artistul.

„A însemnat o perioadă din viața mea. Paul este un om deosebit, un artist complet care își iubește extraordinar de mult profesia și asta pentru că îi place să dăruiască, să împartă cu cei din jur trăirile și sentimentele lui transpuse în muzică”, a declarat Ana Maria Ciaușu.

„Nu am ce să repar pentru că nu am stricat nimic. Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul”, a adăugat ea.

Cei din jur și-au dorit căsătoria mai mult decât ei


Ana Maria Ciaușu a fost la un pas de căsătorie cu Fuego, însă afirmă că cei din jur își doreau mai mult acest lucru decât ei.

„Nu neapărat urma în sensul de ceva planificat. Mai mult cei din jurul nostru își doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a declarat Ana Maria Ciaușu.

Păstrează legătura, dar nici vorbă de refacerea relației de iubire

Ana Maria Ciașu și Fuego au păstrat legătura și chiar se văd atunci când le permite timpul.

„Sigur că păstrez legătura. Vorbim destul de des, ne și vedem când timpul ne permite. Ne spunem lucruri normale, despre ce se mai întamplă în viețile noastre, atât profesional cât și personal. Suntem foarte buni prieteni”, a mărturisit fosta iubită a lui Fuego.

Aceasta a explicat însă că nu se pune problema refacerii relației de iubire dintre ei.

„Despre refacerea relației mele de iubire cu Paul nu mai poate fi vorba. Avem o relație de prietenie foarte frumoasă în acest moment și va rămâne așa”, a încheiat Ana Maria Ciaușu.

citește și...