Fuego a fost la un pas de a deveni tată și de a se căsători, dar totul s-a năruit

15.11.2019, 16:24
Fuego a fost la un pas de a deveni tată și de a se căsători, dar totul s-a năruit
Fuego a fost la un pas de a deveni tată

Fuego a fost la un pas de a deveni tată. Totul s-a întâmplat acum mai bine de zece ani, atunci când Paul Surugiu trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără numită Ana Maria.

În 2007, Fuego a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația pe care tocmai o încheiase. Artistul a povestit că se vedea pentru tot restul vieții cu Ana Maria, așa că a cerut-o în căsătorie și urma ca Irina Loghin să le fie nașă de cununie. 

Fuego a fost la un pas de a deveni tată

Cei doi au dorit foarte mult să devină părinți, însă acest lucru nu s-a întâmplat, deși a fost gravidă de două ori și a făcut tratamente chiar și la Viena. Iubita lui Paul ar fi pierdut prima sarcină după două luni, iar pe a doua, mai avansată, după trei luni, scrie Spynews. Din motive pe care Fuego nu le-a dezvăluit, cei doi s-au despărțit după patru ani de relație.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego în 2007.

 

citește și...