Marea dorință a lui Nelu Ploieșteanu înainte de a ajunge la spital! Ce a rugat-o pe fiica sa

31.03.2021, 11:03
Marea dorință a lui Nelu Ploieșteanu înainte de a ajunge la spital! Ce a rugat-o pe fiica sa
Marea dorință a lui Nelu Ploieșteanu înainte de a ajunge la spital! Ce a rugat-o pe fiica sa

Nelu Ploieșteanu se află în spital de mai bine de două săptămâni, iar starea lui de sănătate este în continuare critică. Solistul a ajuns la Spitalul Floreasca pe 13 martie, după ce s-a infectat cu COVID-19. 

Înainte de a ajunge pe mâinile medicilor, Nelu Ploieșteanu a avut o mare dorință, pe care i-a împărtășit-o fiicei lui.

Se pare că artistul și-ar fi dorit cu disperare să mai ajungă la mormântul băiatului său, Mihăiță, pentru a-i putea aprinde o lumânare.

Nelu Ploieșteanu regreta că nu a ajuns la mormântul fiului său

”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, au susținut cadrele medicale, pentru impact.ro.

Florin Condurățeanu a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a cântărețului. Nelu Ploieșteanu suferea și de alte afecțiuni înainte de a se infecta cu coronavirus.

”Am vorbit cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registrul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid-19. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a dezvăluit prezentatorul tv la Antena Stars.

citește și...