Marcela Fota nu-și revine după moartea soțului. Ce mesaj tulburător a transmis solista de muzică populară

07.03.2021, 13:07
Marcela Fota nu-și revine după moartea soțului. Ce mesaj tulburător a transmis solista de muzică populară

Au trecut aproape 3 luni de când soțul Marcelei Fota, Minel, s-a stins din viață, însă solista de muzică populară încă nu poate depăși momentul dureros. 

Bărbatul a făcut infarct, anul trecut, a doua zi de Crăciun, la un centru de copiat acte din Craiova. Vestea că bărbatul nu mai este în viață a dărâmat-o pe Marcela Fota, motiv pentru care a decis să dispară o bună vreme de timp din mediul online și de la tv.

Marcela Fota, un nou mesaj tulburător după moartea soțului

”Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întors singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon. Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”spunea Marcela Fota acum câteva săptămâni.

Pentru a trece mai ușor peste moartea soțului, Marcela Fota și-a găsit alinarea în muzică și a scris și câteva versuri despre pierderea suferită.

Pe contul său de Facebook, intrepreta de muzică populară le-a dezvăluit fanilor că încearcă să își găsească puterea de a trece mai departe.

”Cu această întâmplare a vieții mele, am descoperit ca sunteți atât de mulți în aceeași situație ca și mine. Știu că dacă voi ați reușit să mergeți mai departe, voi reuși și eu”, a spus Marcela Fota pe Facebook.

citește și...