Marcela Fota, mărturisiri în lacrimi despre moartea fulgerătoare a soțului: ‘Am plecat amândoi și m-am întors singură’

07.02.2021, 09:01
Marcela Fota, mărturisiri în lacrimi despre moartea fulgerătoare a soțului: 'Am plecat amândoi și m-am întors singură'
Marcela Fota, mărturisiri în lacrimi despre moartea fulgerătoare a soțului: 'Am plecat amândoi și m-am întors singură'

Solista de muzică populară Marcela Fota nu-și poate reveni după moartea soțului său, Minel. Bărbatul a făcut infarct, anul trecut, a doua zi de Crăciun, la un centru de copiat acte din Craiova.

Marcela Fota și partenerul ei se căsătorise în februarie 2020, , după 13 ani de relație, și au împreună un băiețel în vârsta de 11 ani și jumătate.

Recent, artista de muzică populară a avut puterea să vorbească despre clipele grele în care soțul său a decedat, chiar în fața ei.

Marcela Fota, dărâmată de moartea soțului

foto: captura Antena 1

Iau lucrurile așa cum sunt și încerc sa văd o luminiță în ceea ce se întâmplă. Nu sunt pregătită să apar încă, pentru că pe mine lumea mă știe veselă și plină de viață. Pentru noi începea o săptămână normală, era luni dimineața și aveam de rezolvat niște treburi. Plecaserăm să declarăm ceva la Taxe și Impozite. Am plecat amândoi și m-am întors singură. El era un bărbat pe care l-ar fi dorit orice femeie. El pusese câteva kilograme, se îmbrăca și îmi amintesc că i-am zis: «ce bărbat sexos am!» Am plecat de acasă cu mașini diferite.

Am parcat mașina la patru mașini de mașina lui. El a oprit să facă niște copii la xerox. Eu nu l-am văzut la coadă și l-am sunat. Mi-au răspuns cei de la xerox: «coborâți că a picat din picioare!» În încăpere a fost un cadru medical care i-a făcut resuscitare din primul moment. O oră jumătate au resuscitat la el. De fapt, infarctul s-a întâmplat când el era în picioare‘, a povestit solista, cu ochii în lacrimi, la emisiunea “Acces Direct de Weekend”.

Soțul artistei mai avusese probleme cu inima

Marcela Fota a explicat că soțul ei mai avusese în trecut probleme cu inima. Fiul lor, David, a refuzat să-și conducă tatăl pe ultimul drum.

‘El din familie, și mama și tatăl lui, erau cardiaci. Tatăl lui a murit la fel, a făcut infarct la 44 ani. După soțul meu au rămas trei copiii, mai avea doi copii. I-au pus în Germania la un moment dat un holter. Pe 8 decembrie, el a fost la cardiolog și i-au găsit tensiunea 14 cu 8. Au zis să nu ia totuși tratament”, a mai adăugat solista.

‘În lunea respectivă, când Minel a murit, i-am spus lui David că tati e în spital. El m-a întrebat de ce plâng. Nu am putut să-i spun. Dar copilul a simțit. A văzut că mă îmbrăcasem în negru. A doua zi i-am spus adevărul. Marți, când l-am luat de la morgă și l-am dus la o biserică, am descoperit că soțul meu susținuse financiar construcția acelei biserici. Atunci i-am zis copilului că Doamne, Doamne i-a luat sufletul lui tati și l-a dus la cer. Am început amândoi să plângem. Atunci i-am zis că mi-aș dori să meargă să vadă trupul lui tati pentru ultima oară, că sufletul lui e în cer. El mi-a spus atunci: «vreau să rămân acasă». Lumea m-a judecat apoi, a zis că trebuia să-l forțez să meargă la înmormântare. Nu am putut’, a mai dezvăluit solista, cu ochii în lacrimi, la Antena 1.

citește și...