Marcela Fota, declarații dureroase despre moartea soțului său. ”Nu a avut nicio șansă”

17.03.2021, 12:13
Marcela Fota, declarații dureroase despre moartea soțului său. ”Nu a avut nicio șansă”
Marcela Fota, declarații dureroase despre moartea soțului său. ”Nu a avut nicio șansă”

Interpreta de muzică populară Marcel Fota a făcut declarații dureroase despere moartea soțului său.

Soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota a murit în luna decembrie a anului trecut, după ce a suferit un infarct. Acesta se afla într-un centru de copiat acte din Craiova. Partenerul de viață al Marcelei Fota avea 47 de ani. La trei luni de la tragedie, interpreta de muzică populară a făcut, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, dezvăluiri cutremurătoare despre tragedia prin care a trecut. ”În seara de 24 am fost la sora mea, după care ziua următoare am fost la fratele lui acasă și pe 27 seara am organizat la noi acasă o masă. A fost ultima noapte pe care a petrecut-o acasă”, a spus Marcela Fota, citată de wowbiz.ro.

„Ultima conversație pe care am avut-o a fost când l-am sunat să îl întreb unde găsesc un loc de parcare. El îmi spunea: ”Frumoasa mea soție, am găsit loc de parcare în față”. Mi-a zis că știi că eu sunt noroc, iar eu i-am zis că o să găsesc lângă el pentru că e norocul meu în viață”, a mai povestit artista.


Marcela Fota, declarații dureroase despre moartea soțului său. ”În niciun caz nu mi-am imaginat că va fi ce a fost de fapt”

Marcela Fota a explicat că partenerul ei de viață avea un stil de viață cât se poate de sănătos și mergea frecvent să-și facă controale la medic.

„În niciun caz nu mi-am imaginat că va fi ce a fost de fapt. Nici n-am luat în calcul această variantă. Era un om perfect sănătos. Era un om care nu sărea peste o vizită la medic. El nu consuma alcool, nu fuma, nu a băut cafea. Pe 8 decembrie a fost ultimul control. Pur și simplu era hipertensiv, dar nu era un caz de luat în evidență. Nu știm exact… Dacă ar fi fost o problema de care noi să știm, în niciun caz nu îl lăsam așa”, a mai spus Marcela Fota la emisiunea respectivă, conform sursei mai sus-menționate.

”Nu a avut nicio șansă. Inima lui efectiv a explodat. El era un om care muncea din greu. Chiar dacă avea cinci angajați, până nu punea el mâna să facă lucrul respectiv nu avea liniște. Acesta a fost singurul lui motiv de stres”, a completat aceasta.

citește și...