Marcel Pavel și-a aniversat soția. Ce declarație superbă i-a făcut!

15.06.2021, 17:10
Marcel Pavel și-a aniversat soția. Ce declarație superbă i-a făcut!
Marcel Pavel și-a aniversat soția. Ce declarație superbă i-a făcut!

Cântărețul Marcel Pavel a aniversat-o pe soția sa, Violeta, ocazie cu care i-a transmis un superb mesaj în mediul online.

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

Cântărețul a aniversat-o zilele acestea pe partenera sa de viață. Artistul a ținut să marcheze evenimentul și în mediul online, unde a transmis un mesaj foarte frumos pentru soția sa. ”Draga mea soție, nici nu știu cât de mult să îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci, pentru bucuria pe care o aduci în viața familiei noastre! Atât pentru mine, cât și pentru copiii noștri ești cea mai minunată ființă! Te iubim și te prețuim! Îți dorim din toată inima “LA MULȚI ANI”!”, a scris Marcel Pavel pe contul său de socializare.

Cum a început povestea de dragoste dintre Marcel Pavel și soția sa

Violeta, partenera de viață a artistului, a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Marcel Pavel. ”Pe sotul meu (viitor, pe atunci) l-am cunoscut in ’92. Uite, si atunci traiam vremuri tulburi, cu multe schimbari, insa atunci aveam incredere ca sunt schimbari in bine! (acum, din pacate, se lucreaza intens la distrugerea increderii in orice). Eram si tineri( mai ales eu?) Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost intotdeauna charismatic si a reusit sa-mi patrunda in minte si in inima. Dar nu, nu ma vedeam langa el, si cum as fi putut spera: eu balerina, el cantaret…nu era o combinatie castigatoare! Acum, dupa 28 de ani si 3 copii impreuna, pot sa spun ca, probabil, m-am inselat…Probabil!”, a declarat soția lui Marcel Pavel pentru femeide10.ro.

Soția lui Marcel Pavel a mărturisit că a reușit să învețe limba română după ce artistul i-a luat un ghid de conversație de la un anticariat.

”Așa cum e și firesc, venind de la Moscova nu știam o boabă de română. Niște cuvinte și fraze uzuale am învățat repede, dar nu-mi erau de-ajuns, pentru a relaționa serios cu cineva. Dar am căzut de comun acord ( eu și Marcel) ca, la nevoie, să comunicăm în engleză.  Eu aș fi vrut ca el să mă învețe română, însă nu am putut să suport stilul prea rigid și pretențios al dascălului. Drept urmare, soțul meu a făcut un gest foarte frumos : mi-a luat de la un Anticariat un ghid de conversație. Așa am reușit să păstrăm liniștea în familie, iar eu am învățat, singură și fără stres, limba română”, a mai dezvăluit ea.

 

citește și...