VIDEO / Marcel Pavel, fotografie de colecție cu unul dintre actorii italieni care au cucerit publicul din România. ”Spunându-i, mai în glumă, mai în serios, dacă a venit în România să stârpească corupția”

13.03.2022, 13:33
VIDEO / Marcel Pavel, fotografie de colecție cu unul dintre actorii italieni care au cucerit publicul din România. ”Spunându-i, mai în glumă, mai în serios, dacă a venit în România să stârpească corupția”
Marcel Pavel, fotografie de colecție cu unul dintre actorii italieni care au cucerit publicul din România. ”Spunându-i, mai în glumă, mai în serios, dacă a venit în România să stârpească, corupția”

Cântărețul Marcel Pavel, în vârstă de 62 de ani, a postat, pe contul său de socializare, o fotografie de colecție în care apare alături de actorul italian Michele Placido, în vârstă de 75 de ani. Michele Placido a cucerit publicul din România grație serialului ”La Piovra”! (”Caracatița”), unde a interpretat rolul comisarului Corrado Cattani. Serialul s-a bucurat de foarte mare succes în România.

În urmă cu ani, Marcel Pavel s-a întâlnit cu celebrul actor italian Michele Placido. Acesta din urmă a făcut furori în România după difuzarea serialului ”Caracatița”, unde i-a dat viață comisarului Corrado Cattani.

Marcel Pavel a postat o fotografie cu Michele Placido pe contul său de socializare.

Marcel Pavel, fotografie de colecție cu unul dintre actorii italieni care au cucerit publicul din România. . ”Am avut plăcerea de a-l cunoaște cu mulți ani în urmă”

”Printre albumele mele fotografice am descoperit această poză! Vă mai amintiți de comisarul “Corrado Cattani”, din serialul “Caracatița”!? Rolul de “comisar” fiind interpretat de către actorul Michele Placido! Am avut plăcerea de a-l cunoaște cu mulți ani în urmă și spunându-i, mai în glumă, mai în serios, dacă a venit în România să stârpească corupția..! Sigur că nu ar fi reușit!??”, a notat Marcel Pavel în dreptul imaginii în care apare alături de Michele Placido.

Marcel Pavel este unul dintre c ei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. În plan personal, acesta s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

Actorul italian Michele Placido, cunoscut în special pentru rolul comisarului Corrado Cattani din serialul de televiziune “La Piovra” (“Caracatiţa”), s-a născut la 19 mai 1946 în localitatea Ascoli Satriano din sud-estul Italiei. A studiat actoria la Centro Sperimentale di Cinematografia, în Roma şi a continuat studiile la Academia de Arte Dramatice. Popularitatea sa internaţională a cunoscut o ascensiune fulminantă începând cu anul 1984, atunci când a început să joace rolul comisarului Corrado Cattani în faimosul serial “La Piovra”.

Între 1989 şi 1994, a fost căsătorit cu actriţa Simonetta Stefanelli, protagonista rolului Apollonia Vitelli-Corleone din filmul “The Godfather” (1972). Împreună au trei copii. Din 2012, Michele Placido este căsătorit cu actriţa Federica Vincenti. Din această căsătorie are un copil, menționează Agerpres.

citește și...