Mâna lui Vladimir Putin devine purpurie în timp ce este văzut tremurând 

24.11.2022, 15:24

Președintele rus Vladimir Putin a stârnit din nou temeri cu privire la starea sa de sănătate, după ce mâinile tiranului au fost observate cu o nuanță purpurie în timp ce se agăța de un scaun pentru a se sprijini în timpul unei întâlniri cu președintele cubanez. Este foarte departe de aspectul masculin și dur pe care a încercat din răsputeri să îl păstreze până la bătrânețe.

Vladimir Putin a fost văzut ținându-se strâns de scaun cu mâinile umflate, care aveau o nuanță violet, într-o nouă serie de fotografii care ridică întrebări cu privire la sănătatea maleficului președinte rus.

Fostul agent KGB a fost fotografiat în timpul unei întâlniri cu președintele cubanez Miguel Diaz-Canel marți (22 noiembrie) și a putut fi văzut cum își mișcă inconfortabil picioarele, transmite dailystar.co.uk.

Mâna lui Vladimir Putin devine purpurie în timp ce este văzut tremurând

El a fost fotografiat cu pete purpurii pe mâini, iar dictatorul umflat a fost, de asemenea, văzut jucându-se fără scop cu ceva în poală.
Este foarte departe de aspectul masculin și dur pe care a încercat din răsputeri să îl păstreze până la bătrânețe.

Dar încercările bărbatului în vârstă de 70 de ani de a-și menține imaginea publică macho, care a fost controlată cu grijă atât de mult timp, cu fotografii publicate în care apărea câștigând turnee de judo și călărind cai topless, s-au evaporat de mult timp, deoarece apar constant noi dovezi care demonstrează problemele sale grave de sănătate.

Liderul rus ar suferi de cancer

La doar o zi după ce s-a afișat micșorat și umflat la întâlnirea cu președintele Diaz-Canel, despotul rus a fost văzut din nou apucând obiecte din apropiere pentru a se sprijini.

În cadrul întâlnirii cu șeful de producție Dmitri Mazepin, acesta a fost din nou văzut apucând cu putere biroul în timp ce vorbea.
Tiranul Putin a mai fost văzut înainte cu vânătăi suspecte pe dosul mâinii, experții spunând că semnele mici și întunecate ar putea fi un semn al unei perfuzii intravenoase introduse în corpul său.

Acest lucru vine după luni de zvonuri feroce potrivit cărora acesta ar suferi de cancer și de dureri extreme.

Dictatorul haotic a fost supus unei examinări mai amănunțite de când a declanșat războiul în Europa de Est și a stârnit îngrijorări legate de cel de-al Treilea Război Mondial prin invazia sa în Ucraina.

Un alt filmuleț care a pus sub semnul întrebării starea sa de sănătate a arătat cum liderul instabil tremura din mână la întâlnirea cu dictatorul belarus Alexander Lukașenko .

Putin a fost văzut chiar renunțând la imaginea sa masculină în favoarea îmbrăcării unei pături pe picioare, în timp ce niciun alt oficial rus nu a considerat necesar acest lucru pe o vreme de 9 grade Celsius la Moscova.

citește și...