Mama Simonei Trașcă a anunțat că vrea să moară! Vedeta, în pragul disperării: ‘O luase într-o direcție nefericită’

25.01.2021, 12:50
Mama Simonei Trașcă a anunțat că vrea să moară! Vedeta, în pragul disperării: 'O luase într-o direcție nefericită'
Mama Simonei Trașcă a anunțat că vrea să moară! Vedeta, în pragul disperării: 'O luase într-o direcție nefericită'

Simona Trașcă este în pragul disperării, după ce mama ei i-a spus că își dorește să moară. Blondina a mărturisit că nu mai știe ce să facă pentru a-și salva părintele. 

Vedeta a recunoscut că mama ei s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În ultima perioadă, femeia susține că vrea să moară, spre disperarea copiilor săi.

Simona Trașcă a mai spus că femeia i-a cerut chiar și actele de la cimitir pentru organizarea înmormântării sale.

Ce s-a întâmplat cu mama Simonei Trașcă

‘Totul era normal până pe data de 26 când am intrat în casă și pur și simplu mama era la ea în cameră, zăcea așa, abia mai respira și a spus că ea simte că se duce, să nu plâng, că îi pare rău că mă lasă cu lucrurile încurcate, să nu vină tatat la înmormântarea ei, să o înmormântez lângă copilul ei, lângă fratele meu. Mi-a zis unde sunt actele de la cimitir, îți dai seama că eu deja m-am șocat și au început să îmi curgă lacrimile, nu mă puteam opri.

M-am întors, m-am dus la mine în cameră, am plâns acolo cât am plâns, am încercat să mă duc să mai vorbesc cu ea. Nu am putut, plângeam în continuare. Ea cam o săptămâna a refuzat să mănânce orice. Spunea că mâncarea este contaminată, adică o luase un pic într-o direcție nefericită. A mai avut probleme de acest gen, dar în urmă cu mulți ani’, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

Vedeta se teme pentru cea care i-a dat viață

Simona Trașcă a mai mărturisit că a vrut să-și ducă mama la specialiști în probleme psihice pentru a rezolva cumva problema, însă femeia nici nu a vrut sa audă de așa ceva.

Acum, vedeta este nevoită să o supravegheze în permanență, de teamă să nu recurgă la un gest tragic.

‘A fost o perioadă grea, nu am lăsat-o să stea singură în casă deloc. Când plecam eu, venea fratele meu să stea cu ea. Îmi era frică să nu facă ceva. La un moment dat mi-a zis că nu înțeleg, că ea la un moment dat a fost la Judecată, în Cer, cu părinții ei, adică bunicii mei care sunt morți. Spunea niște chestii care erau șocante. M-am hotărât să o duc la psihiatrie la un control, că nu se întâmplă nimic’, a mai spus aceasta.

citește și...