Mama Oanei Roman a trecut cu bine peste ultima operație. Ce pățise Mioara Roman: ‘Se infectase foarte rău’

26.02.2021, 11:46
Mama Oanei Roman a trecut cu bine peste ultima operație. Ce pățise Mioara Roman: 'Se infectase foarte rău'
Mama Oanei Roman a trecut cu bine peste ultima operație. Ce pățise Mioara Roman: 'Se infectase foarte rău'

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a anunțat că mama ei va suferi o nouă intervenție chirurgicală din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

Din fericire, operația a decurs bine, iar vedeta a oferit primele detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman.

Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns pe masa de operație pentru a-și scoate un punct de grăsime care s-a mărit și s-a infectat în timp.

„Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo. Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine”, a subliniat Oana Roman, pe InstaStory.

Petre Roman nu s-a interesat de Mioara

Catinca Roman, fata cea mare a Miorei Roman, a declarat, de curând, că Petre Roman nu a ajutat-o în niciun fel pe mama sa când aceasta a avut probleme de sănătate.

“Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și cu Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine după operația de colecist, nu a mai avut probleme. A ținut primele două săptămâni regim, exact imediat după operație, a mâncat brânzeturi degresate, pâine prăjită, iaurturi, dar totul era cântărit. Mănâncă mai multe mese acum, dar mici. În urma intervenției chirurgicale, medicii au decis ca, după o lună, să meargă la control pentru ca totul să fie bine. Chiar dacă a trecut de acele momente dificile, mama este atentă în continuare la alimentație și ia medicamentele pe care doctorii i le-au prescris”, a spus Catinca Roman.

citește și...