Mama Luizei Melencu a transmis un mesaj dureros, la un an de la dispariția fiicei

15.04.2020, 17:15
Mama Luizei Melencu a transmis un mesaj dureros, la un an de la dispariția fiicei
Mama Luizei Melencu a transmis un mesaj dureros, la un an de la dispariția fiicei foto: captura video

A trecut un an de când Luiza Melencu, o adolescentă din comuna Dioşti (Dolj), a dispărut. Fata nu a mai fost văzută din data de 14 aprilie.

Autoritățile au concluzionat că Luiza a fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă. În plus, rămășițele fetei ar fi ajuns în liziera unei păduri.

Mama Luizei Melencu a transmis un mesaj dureros, la un an de la dispariția fiicei

Cea mai afectată a fost mama tinerei, Monica Melencu, care și în ziua de astăzi mai caută răspunsuri despre dispariția fiicei sale. Recent, femeia a postat un mesaj un mesaj dureros pe Facebook, la fix un an de când nu se mai știe nimic de fata ei. În plus, aceasta crede că fata nu a fost omorâtă şi arsă și că, într-o bună zi, se va întoarce acasă.

Dacă aş putea să mă întorc în timp…. aş face-o doar pentru a deschide bine ochii, ca să văd ce înainte nu vedeam. Aş vrea să mă întorc în timp doar pentru a retrăi, fie şi pentru câteva minute, frumoasele clipe alături de fiinţele dragi mie. Pentru o mamă, cele mai dragi fiinţe sunt copiii. Dar cum nu pot să fac o întoarcere în timp, nu pot decât să dau frâu liber mâniei, durerii, disperării ce au cuprins toată fiinţa mea de când tu, LULU, regina lui mami, nu mai eşti lângă mine.

Azi, 14 aprilie, se împlineşte un an de când puiul meu a fost rapită de o şleahtă de mafioţi, de corupţi, de oameni fără frică de Dumnezeu. Mulţumesc tuturor persoanelor care au fost şi sunt lângă mine, mulţumesc şi acelora care mi-au denigrat familia şi aţi aruncat cuvinte grele. Nu aţi făcut altceva decât să mă faceţi mai puternică, mai încrezătoare în forţele mele şi promit că voi lupta până când adevărul va ieşi la iveală. Mă rog la bunul Dumnezeu să facă o minune, aducându-mi puiul drag acasă. Mami te iubeşte cu toată fiinţa, LULU, puiul meu scump’, a scris Monica Melencu.

citește și...