Anchetatorii i-au găsit jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă! Răstoarnă tot cazul. Ce a scris de Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

06.01.2020, 15:01
Anchetatorii i-au găsit jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă! Răstoarnă tot cazul. Ce a scris de Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu
Gheorghe Dincă

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Anchetatorii i-au găsit jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă. Se pare că criminalul din Caracal ținea un jurnal ascuns în casă.

Gheorghe Dincă ar fi scris în aceasta despre cele două victime ale sale: Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Conform Antena 3, bărbatul de 66 de ani a scris într-o agendă ce s-a întâmplat cu tinerele din Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că răpit violat și apoi ucis.

Anchetatorii i-au găsit jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă

În plus, potrivit unor surse din anchetă, Gheorghe Dincă a scris că ar vrea să le aprindă o lumânare Luizei și Alexandrei. Monstrul din Caracal a descris și cum și le amintește pe cele două fete.

Despre Luiza Melencu a spus că era zâmbitoare și desculță, iar despre Alexandra Măceșanu că era o copilă tristă.

‘În ceea ce o privește pe Luiza, există niște imagini de pe camerele de supraveghere care o arată luată la ocazie de Dincă. Există dovezi că a fost în casa lui Dincă, sunt pete de sânge și alte urme biologice. Avem declarația lui Dincă și a recunoscut că a fost în casă inclusiv Fane.

Au făcut legătura și cu oasele din lizieră. Avem un raport antrpologic care spune că oasele aparțin unei fete de 19 ani. Nu s-a găsit ADN în acele oase pentru că au fost arse la temperaturi foarte mari. Știm că s-a făcut și o analiză științifică și a confirmat că acele substanțe care există în oasele din lizieră e aceeași substanță ca în butoi’, declara  jurnalista Berta Popescu la Exces de Putere, la Antena 3.

 

citește și...