Mama lui Mihai de la 3 Sud Est a murit! Mesajul dureros transmis de solist

24.01.2021, 20:19
Mama lui Mihai de la 3 Sud Est a murit! Mesajul dureros transmis de solist
Mama lui Mihai de la 3 Sud Est a murit! Mesajul dureros transmis de solist

Mihai de la 3 Sud Est este urmărit numai de ghinion! Solistul trece prin momente grele, după ce mama lui a decedat. Pe rețelele de socializare, Mihai Budeanu a scris un mesaj dureros pentru cea care i-a dat viață. 

Solistul a publicat un colaj cu mai multe fotografii cu mama lui, însoțite de un mesaj trist, de adio.

Mama lui Mihai de la 3 Sud Est a decedat

‘Mama mea cu suflet bun a plecat la cer. Nu te voi uita,niciodată!”, a scris artistul.

În urmă cu mai bine de o lună, Mihai Budeanu a fost internat de urgență la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul s-a aflat în stare foarte gravă, fiind intubat la ATI, din cauza faptului că avea probleme de respirație.

Mihai Budeanu a avut coronavirus

‘Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesită plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia’, declara un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia, pentru Focus Press.

Din fericire, Mihai Budeanu a reușit să-și revină și să se întoarcă cu bine acasă.

‘Salutare, oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună, de la o zi la alta. După săptămâni foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins. A venit timpul să mulțumesc personal medicilor care mi-au salvat viața’, a scris cântărețul pe rețelele de socializare, la finalul lui 2020.

citește și...