Augustin Viziru e topit după fiica sa. ”Îmi dă cea mai mare satisfacție”

12.01.2021, 15:03
Augustin Viziru e topit după fiica sa. ”Îmi dă cea mai mare satisfacție”
Augustin Viziru e topit după fiica sa. ”Îmi dă cea mai mare satisfacție”

Augustin Viziru este înnebunit după fetița sa. Actorul a făcut declarații emoționante despre micuță.

Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului trecut. Fetița lui a venit pe lume în data de 14 iunie. La o emisiune de televiziune, actorul a făcut declarații emoționante despre  fiica sa, Maria, care este adorabilă.

„Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită. Ea îmi dă cea mai mare satisfacție. Vreau să știe să facă diferența dintre rău și bine”, a spus Augustin Viziru, citat de spynews.ro.

Ce a spus Augustin Viziru despre partenera sa de viață

Despre partenera sa de viață, Augustin Viziru nu a dat prea multe detalii, însă într-un interviu pentru revista Viva, actorul a explicat că acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

”Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”, a spus acesta.

Augustin Viziru a mai afirmat că este foarte fericit alături de partenera sa de viață. ”Atâta timp cât formăm un cuplu, îți dai seama că sunt extrem de mulțumit și fericit de cum este ea acum!”, a declarat el.

”Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor, sub nicio formă. Dar dacă reușești să mă înțelegi, dacă îți pot da luna de pe cer, ți-o aduc. Trebuie doar să mă înțelegi”, a completat acesta.

citește și...