Mama Deliei a fost operată de urgență. ”Nu se mai putea amâna”

27.11.2020, 10:03
Mama Deliei a fost operată de urgență. ”Nu se mai putea amâna”
Mama Deliei a fost operată de urgență. ”Nu se mai putea amâna”

Interpreta de muzică populară Gina Matache, mama Deliei Matache, a fost operată. Artista a explicat cu ce problemă s-a confruntat.

Mama Deliei, Gina Matache, a ajuns pe mâna medicilor. Acesta a fost operată. Interpreta de muzică populară a avut probleme cu glanda tiroidă. „Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glanda tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…”, a declarat Gina Matache la Antena Stars, conform spynews.ro.

„Nu se mai putea amâna această intervenție. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt niște oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârșit, avem și noi niște medici ca lumea. Cel puțin aici, nu știu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima e infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operație nu am simțit durere, nu am simțit nimic”, a adăugat artista.


Gina Matache, probleme cu tiroida din tinerețe

Mama Deliei a explicat că nu va sta mult în spital, aceasta urmând ssă fie externată astăzi. „Mâine (n.r.) mă vor externa. În principiu, nu am voie să fac multe, dar să vedem cât voi putea eu să respect. Nu stau prea bine la capitolul ăsta, mă cam aventurez. Sper să mă potolesc și eu. Nu sunt aia care să stea în pat. Nu mă duc la nepoți, că dacă mă duc la nepoți sigur îi iau în brațe, mai fac eu vreo nefăcută”, a spus ea.

De asemenea, Gina Matache a mai dezvăluit că are probleme cu glanda tiroidă încă din tinerețe. „Încă nu mi-au dat medicii indicații legate de alimentație, probabil mâine la externare. Sunt foarte, foarte mulțumită. Am avut teamă la început, dar după ce am văzut cum stau lucrurile m-am relaxat total. Aveam probleme cu glanda tiroidă din tinerețe, de la vreo 30 de ani. În perioada aia nu punea foarte multe probleme, doar că am tot urmărit și la un moment dat, când mi s-a spus din mai multe părți că nu mai e cazul să stau, atunci am preferat să o scot. Eu cred că e bine, doar că mai am puține emoții când îmi dau rezultatul de la anatomia patologică. Nu pare să fie ceva rău, sunt încrezătoare că totul o să fie ok”, a mai declarat aceasta.

citește și...