Mama Andreei Bălan a dat totul din casă. Cum era artista în copilărie, până să devină celebră

07.11.2019, 19:38

Mama Andreei Bălan a făcut dezvăluiri despre copilăria celebrei sale fiice! Valeria Bălan a povestit întâmplări amuzante din copilăria artistei şi a arătat şi poze din arhiva familiei.

Mama Andreei Bălan a susţinut-o pe fiica sa întotdeauna, iar cele două au o relaţie foarte bună.

“Îmi punea diafilme. Da, da, pe vremea aceea nu existau tablete, telefoane, cu greu se găseau aparatele, făceam schimb cu colegele, prietenele și proiectam acasă pe perete în dormitor, făceam întuneric. Toată lumea proceda așa. Citeam foarte mult, aveam abonament la biblioteca Nicolae Iorga din Ploiești și tot timpul stăteam în vârful patului, mami am citit adu-mi altele”a spus Andreea Bălan la Acces Direct.

NU RATA: Cât de mult a slăbit Andreea Bălan! Care este secretul artistei

Mai mult decât atât, Andreea Bălan a rememorat anii care au trecut şi i-a mulţumit mamei sale pentru spijinul pe care i-l oferă în fiecare zi.

“Avem aici bunicii care din păcate nu mai sunt în viață, părinții tatălui meu, și aici o avem pe mama mamei, pe bunica. Aici e mamaie care este în viață, 87 de ani și eu aici aveam 4 ani. Aici mamaie și mama la țară și aici la grădiniță, unde eram iepuraş. Aici eram șoim. Aici eram ciupercuță la grădiniță, aici eram fulg de nea. Aici deja eram în clasă 1. Da, da, eram un copil energic, dar cuminte. Aici la țara, la bairam, la chefuri, cu prietenii. Aici deja eram pe vremea Andre, dar la început de tot”, a spus Andreea Bălan.

citește și...