Cât de mult a slăbit Andreea Bălan! Care este secretul artistei

06.11.2019, 18:34

La 35 de ani, Andreea Bălan este o femeie împlinită pe toate planurile. Deşi a trecut prin două naşteri, cântăreaţa are un trup perfect, invidiat de multe tinere. Artista a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină mereu în formă.

„Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat îndrăgita artistă, pentru Libertatea.

Mai mult decât atât, un mare avantaj pentru artistă este chiar profesia ei, deoarece cântăreaţa reuşeşte să ardă caloriile direct pe scenă.

“Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”, a spus Andreea pentru aceeaşi sursă.

citește și...